Puma, Skor

451 träffar

Puma – sportmode som håller sig i topp

Puma är ett av världens snabbast växande sportmärken idag. De tillverkar allt från sportskor och sneakers till sandaler och stövlar. Det som kanske mest kännetecknar Puma är den perfekta symbios som man lyckats skapa mellan kvalité, komfort och stil. För visst är det viktigt att se trendig och snygg ut även när du är ute och tränar? Genom att erbjuda snygga sportskor i en uppsjö modeller håller sig Puma i topp bland de största och populäraste sportmärkena.

Puma - ett äkta livstilsmärke

Puma är i första hand ett livstilsmärke. I deras kollektioner ingår allt från sportkläder till skor, väskor, mössor och sportutrustning. Men det är nog ändå skorna som får den största uppmärksamheten. Hos Puma hittar du färgsprakande sportkängor i tuff design som går att använda både till joggingbyxan och jeansen. Numera är gränsen mellan sportkläder och fritidskläder väldigt luddig och alltmer använder vi sportinspirerat mode i andra sammanhang som inte alls har med sport att göra. Puma har förutom träningsskor också snygga skinnstövlar med i sitt sortiment. Deras sneakers kommer i en mängd olika färger och utföranden och kan kombineras fritt och utefter smak för att höja en coolt ledig look.

En jätte på den internationella sportarenan

Rudolf Dassler startade Puma 1948 efter att ha lämnat sin bror Adi vid rodret på Adidas. Puma grundades till en början som ett tysk fabrik som tillverkade skor och sportutrustning i Herzogenaurach, västra Tyskland. "Atom" och "Formstripe" blev bland de allra första modellerna som Puma lanserade och som snabbt förvandlades till givna favoriter världen över. Några år efter Dasslers död såldes Puma vidare till koncernen Cosa Liebermann och sedan dess har Puma varit populärt både bland trogna kunder stora fotbollsstjärnor. Idag går det att välja och vraka bland deras hundratals modeller som går från en stilren basic look till läckra modeller i neonfärgade textiler.

Puma online på Footway

Footway har ett brett sortiment av sportkängor, sandaler och boots från Puma för både kvinnor och män. Du hittar även en hel del i barnsortimentet om du letar efter skor åt dina små. Klicka dig in på Footway genom att ange skostorlek och avdelning så sparar du tid i ditt sökande och kan njuta desto mer åt att hitta det perfekta paret, både för joggingrundan och för en kväll ute på stan.

FÅ KVAR
Sida 1 av 8

451 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK