PrimeBoots, Skor

60 träffar

Primeboots – hantverk och uthållighet

Företaget Primeboots grundades 1989 i Valverdena del Calzado i Spanien. Den spanska provinsen är känd för sitt hantverk av skor och kläder då de levererar slitstarka och kvalitetsprodukter till bland annat gruvindustrin.

Populära stövlar i stadig konstruktion

Primeboots höst- och vinterskor är extremt populära, välkända, snygga och slitstarka. Konstruktionen garanterar en lång hållbarhet och vid behov kan stövlarna sulas om. Stövlarna handtillverkas i två utpräglade etapper som gör att skon följer foten samtidigt som den andas.

Primeboots gör skor av hög kvalitet och erbjuder allt från klassiska modeller som utstrålar en traditionell design till specialkollektioner med fina detaljer vilket skapar en mer unik sko. Ett par nya Primeboots är verkligen ett bra köp och du kommer inte bli missnöjd.

Bland Primeboots stora urval av stövlar, stövletter, kängor och boots finns många modeller som du kan välja mellan. Här finns så mycket att du kan hitta något oavsett vilken stil du föredrar: stilren, rockig, bohemisk, chic, slapp, causal och mycket annat.

Låga Primeboots

Bland de mest populära modeller hittar du låga primeboots. Här finns modeller Ascot och Bisham som enkelt fixar till stilen med sin enkla och stilrena utformning. Ett par låga Primeboots kan du med fördel matcha med urblekta, lite slitna jeans och en oversize t-shirt. Eller varför inte en tjock, stickad ylletröja? Släng på ett par lite rockiga smycken så är stilen gjord. Tack vare att Primeboots är tillverkade slitstarkt läder kan du använda dina låga stövlar i (nästan) alla väder.

Flera färger – roligare stilar

Primeboots kommer i flera färger, även om svart är något vanligare. Vi har bruna Primeboots, beiga, gråa, mönstrade, och blåa. De kommer i olika material: läder och mocka, och med eller utan klack. Tack vare den stora bredden är lätt att hitta något som passar just dig.

Höga Primeboots

Om du föredrar ett par höga stövlar har du hittat rätt. Deras mest populära modell är Primeboots Engineer som har ett rejält högt skaft: 45, 5 centimeter. Med sin höjd och härliga svarta färg andas Primeboots Engineer attityd och stil – perfekta till en snygg kjol.

Andra sätt att matcha dina höga Primeboots:

  • Smala byxor eller leggings
  • En mindre klänning
  • Oversize t-shirt tillsammans med leggings
  • Matcha med pennkjol för lite striktare stil

Ta hand om dina Primeboots

Okej. Vi kanske är lite tjatiga om skovård. Men det finns några enkla skäl till det, förutom att vi älskar skor lika mycket som du gör.

  • 1) Vårdade stövlar håller längre
  • 2) Vårdade stövlar är snyggare
  • 3) Det är kul att vårda sina stövlar

Impregnera dina Primeboots med impregneringsspray, det gör att skorna tål det nordiska klimatet bättre. Investera gärna i ett par skoblock, helst i cederträ. Då håller dina stövlar passformen längre och blir även fräschare på insidan. Kom ihåg att använda fett för att undvika tråkiga veck, och skokräm för få känslan av nya skor.

Billiga Primeboots på Footway

På Footway finner du över 80 par från Primeboots, alla till bra priser. Vi har alltid snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp. Du kan enkelt köpa hem och prova skorna, om de passar dåligt är det bara att du skickar tillbaka dem. Vi hoppas du hittar dina nya Primeboots online här på Footway, använd våra filter till vänster för att precisera din sökning. Håll även utkik: ibland har vi ännu lägre priser och rea på Primeboots.

FÅ KVAR
Sida 1 av 2

60 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK