Skor

28 träffar

Pom Pom skor uppskattas av barnen

Pom Pom skor är kvalitetsskor för barn som inbjuder till lek och äventyr. Den minimalistiska designen tilltalar både vuxna och barn och dessutom är de sköna att bära och lätta att ta av och på.

Ett ungt företag med framgångar

Pom Pom skor är ett relativt ungt företag som producerar barnskor av god kvalité och med en minimalistisk nordisk design. 2010 grundades företaget, tillverkningen är förlagd till Europa och skorna finns att köpa i Danmark, Norge, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Frankrike, Italien och Spanien. Företaget har haft stor framgång sedan de startade och uppskattas av både barn och vuxna. De inspirerar till lek och äventyr och namnet Pom Pom kommer från de kända fluffiga tygbollarna som till och med är mjukare än barn. Det varierade sortimentet av inomhusskor, stövlar och sandaler kan alla glädjas åt eftersom det håller en logisk prisnivå som passar alla plånböcker.

Pom Pom skor

Det finns en anledning till att Pop Pom barnskor har nått stor framgång på marknaden. Skorna uppskattas av både barn och vuxna för den höga kvaliteten, den snygga designen men framför allt för att de är så sköna och funktionella. Det ska gå smidigt att ta av och på barnskor. Därför är stövlarna försedda med resår i sidan och de flesta skor har kardborreband. För inomhusbruk väljer man gärna Pom Pom tofflor som även de stängs med kardborreband. De är mjuka och sköna att bära men är ändå så snygga att de kan bäras som en inomhussko vid festliga tillfällen.

Naturmaterial till växande fötter

Pom Pom skor tillverkas alltid i material av högsta kvalitet såsom läder, skinn och gummi. Naturmaterial är alltid det bästa för växande fötter och företaget vill alltid leverera skor som barn mår bra av att gå i. De designas för att fötterna ska trivas och få plats , även när de växer. När barnen själva tar av och på skorna fungerar kardborreband bra men för små som nyss lärt sig gå är även snörning bra eftersom man då kan dra åt ordentligt för att skon ska sitta på plats. Skorna formas efter barns fötter och därför är det inte alltid bra med ärvda skor eftersom de har tagit form från ett annat barn. Alla fötter svettas och därför är det bra att låta skorna vila emellanåt.

Pom Pom skor online på Footway

Kängor & Boots till vuxna och barn i alla åldrar hittar ni hos Footway. Klicka runt i vårt stora sortiment av kvalitetsskor från en rad kända tillverkare. Passa på att beställa skor till hela familjen på ett och samma ställe. Vi levererar snabbt och fraktfritt och skulle ni ha sån otur att de inte passar erbjuder vi er hela 180 dagars öppet köp.

151105 Navy
3 FÖR 2
3 FÖR 2
151039 Grey
3 FÖR 2
Caroline
3 FÖR 2
SC-Ambra
3 FÖR 2
151105 Camel
3 FÖR 2
Margot
3 FÖR 2
Chantal
3 FÖR 2
Carine
3 FÖR 2
Carine
3 FÖR 2
151015 Rose
3 FÖR 2
151007 Camel
3 FÖR 2
SC-Gemma
3 FÖR 2
151024 Grey
3 FÖR 2
151084 Camel
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
151088 Navy
3 FÖR 2
151053 Brown
3 FÖR 2
3 FÖR 2
151089 Pink
3 FÖR 2
Doris
3 FÖR 2
Doris
3 FÖR 2
Desiree
3 FÖR 2
Desiree
3 FÖR 2
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

28 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK