Skor

565 träffar

Tommy Hilfiger – ett äkta livsstilsmärke

Tommy Hilfiger är ett märke som de flesta känner till och förknippar med amerikansk design på högsta nivå. Märkets mål har varit sen början att marknadsföra sig som mer än bara ett modemärke genom att lansera en mängd olika kollektioner. Däribland 25 kategorier för män, kvinnor och barn. Deras främsta kundkrets är modekänsliga män och kvinnor mellan 25 och 40 som älskar att ligga i framkant när det gäller stil och design. Tommy Hilfiger tillverkar skor av högsta kvalitet och i klassisk amerikansk stil med en fräsch, modern, twist som inspirerats av Hilfigers kärlek till popkulturen. Kollektionerna genomsyras av influenser från mode-, konst-, musik- och sportvärlden.

Design på allra högsta nivå

Sedan Tommy Hilfiger presenterade sin första kollektion 1985 har detta amerikanska preppy-inspirerade märke fortsatt att utvidgas och omfattar idag ett flertal kollektioner. I deras skoutbud hittar du sneakers, sandaler, sandaletter, pumps och sportiga snörskor i en uppsjö av färger, mönster och modeller. För en avslappnad fritidslook passar deras mjuka sneakers perfekt till jeans och en snygg skjorta. I Hilfigers damkollektion ingår 60-tals inspirerade sandaletter med kilklack, söta ballerinaskor i klassiska färger, snygga pumps som passar perfekt till kostymen och mysiga flipflops du kan både ha hemma och på stranden.

Ett världsledande märke som vuxit sig starkt genom åren

Tommy Hilfiger är idag en av världens ledande designers med ett av världens absolut största livsstilsmärken. Företaget grundades 1985 och består numera av ett flertal linjer inklusive Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored och Hilfiger Denim., Genom åren har Hilfiger förblivit bolagets huvuddesigner och är den som fortfarande leder designprocessen för kollektionerna. Idag har företaget mer än 17.000 medarbetare runtom i världen. Med stöd från konsumenterna själva har Tommy Hilfiger lyckats bygga upp ett omfattande distributionsnät i mer än 90 länder med över 1.400 butiker över hela Nordamerika, Europa, Latinamerika, Asien och Stillahavsområdet. Den globala detaljhandelsförsäljningen uppgick till 6,7 miljarder dollar år 2014 vilket gör Hilfiger till en jätte på den globala marknaden.

Tommy Hilfiger online på Footway

När det kommer till kollektionerna från Tommy Hilfiger är det verkligen sant att det finns en sko för alla. Sortimentet sträcker sig från ledig och avslappnad stil till dressade läderskor. Genomgående är det fråga om snygg och smakfull design, bra material och en utstrålning som inte går att ignorera.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Leon 5 White
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Aqua 4 White
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Pace 3c Rwb
3 FÖR 2
Sida 1 av 10

565 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK