Skor

331 träffar

Joggingskor från Ellesse - en modern comeback

Ellesse var under 1980-talet kända för sina sportskor och har nu gjort comeback med sin nya, exklusiva kollektion. Här hittar du allt från retroinspirerade sportskor till slip-ons. Alla tillverkade av syntetiskt skinn i tidlös design. Återupplev ditt åttiotal med Ellesses tennisskor, anpassade i moderna modeller och tillverkade av de allra bästa material. Detta är skor du kan känna dig bekväm i, oavsett om du bär dem på tennisplanen eller ute på stan.

Historien bakom Ellesse

Ellesse grundades 1959 av den italienske designern Leonardo Servadio, med det uttalade målet att bli världens mest moderiktiga sportklädesmärke. Skor tillverkade av Ellesse stack ut från mängden och älskades av många, tack vare sina synliga logotyper. Men, som så många andra företag, tappade man greppet om kunderna under 1990-talet och försvann snart i glömskan. Det var först 2010 som varumärket återuppstod med en retrokollektion. I dag är Ellesse tillbaka på banan med över 144 000 följare på instagram och ytterligare 80 000 på facebook som alla älskar Ellesses glamorösa skor.

Skor gjorda för omväxling

Ellesse har återvänt till sina rötter och tillverkar fortfarande skor som inte enbart uppskattas för sitt utseende utan som även fungerar bra vid träning. Hos Ellesse finns det någonting som tilltalar alla. För män, finns serierna Anzia och Pavia som uppskattas för sin bekvämlighet och passform. För kvinnor finns både träningsskor och slip-ons i en uppsjö av färger för att passa alla smaker och tillfällen. Vill du bära Ellesse med en blommig sommarklänning? Varför inte prova Panforte slip-ons? För en sportigare look finns även en hel kollektion av träningsskor för kvinnor.

Vad gör Ellesse så speciellt?

Tack vare det senaste samarbetet med Mecklenburgh, har Ellesse tagit några steg närmare ett hållbarare mode. Ellesses nya miljövänliga tyg tillverkas av återvunnen plast, ett fantastiskt steg framåt och något som placerat Ellesse i framkant när det gäller tillverkningen av miljövänliga sportplagg.

Köp skor från Ellesse hos Footway

Vi på Footway är stolta över att kunna tillhandahålla Ellesses skokollektion till våra kunder. Vi vet att ni älskar retrostilen och vi kan numer leverera den direkt hem till er. Våra bilder gör verkligen skorna rättvisa och nu kan du köpa dina favoritskor från Ellesse med ett enda klick.

Leon 5 White
FÅ KVAR
Sida 1 av 6

331 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK