Skor

25 träffar

Colors of California – fräscht och hippt

Colors of Californa är främst kända för att skapa unga och nytänkande kollektioner. Colors of California har en bred stil, som innefattar såväl klassiska modeller, som mer innovativa stilar. Varumärket skapar skor för både kvinnor och barn, alltid med samma fräscha, hippa och ungdomliga stil.

Colors of California; en mångfald som du är en del av

Man brukar ju kombinera sina skor med resten av outfiten. Det har Colors of California tagit till vara på och skapat en kollektion som har en bredd av modeller, för att passa alla. Dock vill de att man ska tänka tvärtom när man väljer outfit, det vill säga att starta med skorna och kombinera plaggen utifrån sitt skoval. Man ska ha en frihet att välja enligt märket, för att ha möjligheten att kunna förmedla något, och visa sin egen individualitet med sitt skoval till världen. Det finns inte bara en stil, utan alla stilar världen har att erbjuda. Mångfalden ökar om man deltar i den, och Colors of California skorna ses av märket själv som en symbol av frihet. Skorna har tillverkats sedan 1994 med mottot ” Alla olika, tillsammans. ”

Ställ dig i rampljuset med Colors of California

Colors of California Skor har en kollektion som definitivt erbjuder något för alla. Du hittar skor både till vardag och fest, med mönster och designdetaljer som gör skorna unika och spännande. Du kommer att ha allas ögon på dig, eller rättare sagt dina skor, när du väljer ett par Colors of California skor! Allt från coola och trendiga sneakers till mer klassiska och dressade pumps, som funkar lika bra på jobbet, som på middagsbjudningen, eller bara på en promenad på stan. Skorna förmedlar en känsla av mångfald, och acceptans, med inspiration och influenser från olika delar av världen. Skorna kan bäras med alla typer av kläder, och med den breda valmöjligheten hittar du säkert en sko för tillfället som du söker för!

Colors of California online på Footway

Vi på Footway har skor och stövlar från Colors of California för alla tillfällen. Utstråla självsäkerhet och klicka hem dina egna redan idag. Med 180 dagars öppet köp kan du känna dig trygg i ditt köp, och fri frakt och fria returer ökar tryggheten ytterligare om det skulle vara så att du ångrar dig. Vi är här för att göra ditt online köp så enkelt som möjligt, så att du kan känna dig lugn och fokusera på att shoppa loss!

Sida 1 av 1

25 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK