Playboy Skor Online

59 träffar

Playboy – ett märke med historia

Engelsk skodesign sedan 1936

The Original Playboy grundades år 1936, när de första skorna tillverkades av företaget Hutton i Northampton, England, ett område som är välkänt för att skapa skor i världsklass.Idag, mer än 80 år senare, tillverkas märkets skor fortfarande med klassiska tekniker och fler än 200 manuella processer som kräver både skickliga och kunniga hantverkare. Deras skor är mycket komplicerade att tillverka, särskilt när det kommer till deras unika detaljer och sulkräpp, så du får alltid genuint hantverk när du köper dem.Playboy använder även samma kvalitetsmaterial som de alltid gjort, som deras 100% naturliga gummi för sulorna, och den skönaste mockan eller det lenaste kalvlädret för skornas yttre.

Ikoniska skor som passar legender

The Original Playboy har varit en ikon i årtionden, i stor del tack vare Hollywoodstjärnor som Steve McQueen. ”The King of Cool” var ett stort fan av skorna, och bar dem ända från 50- till 70-talet, både på den stora skärmen och privat.Även skådespelare som Anthony Perkins och Jason Robards, och jazzlegenden Miles Davis var stora fans av märkets skor och Playboys chukka-design som var omåttligt populär under 50- och 60-talen och Ivy Leagues glansdagar.

Mer än 80 år av fantastiska skor

Femtiotalets Hollywood var en stor del av Playboys historia, men genom all glits och glamour är det kvalitén som är viktigast. Märkets skor skiljer sig från mängden med unik, patenterad och mästerligt utförd design, som har gått i arv efter att den engelska tillverkaren lade ner på 70-talet och märket bytte ägare.Ända sedan början har Playboys skor varit stilrena, klassiska och tidlösa. Det stämmer för både originalmodellerna från Original Playboy för dam och herr, plus deras unika Original City-kollektion med lättare sulor. Det betyder att du alltid kan hitta snygga klassiker som håller säsong efter säsong från Playboy.

OBIL.03.01. Brown
FÅ KVAR
7408 Black
FÅ KVAR
4922 Congac
FÅ KVAR
7408 Congac
FÅ KVAR
Niesta Brown Suede
FÅ KVAR
Krist Dk. Brown
FÅ KVAR
24729 01-06
FÅ KVAR
Niesta Navy Suede
FÅ KVAR
Amarillo White
FÅ KVAR
4617.08.06. Navy
FÅ KVAR
4176 Black
FÅ KVAR
24726 44-06
FÅ KVAR
Niage Cognac
FÅ KVAR
Pulkis Grey Suede
FÅ KVAR
58352 Navy Suede
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Eric 21-08
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

59 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK