Skor

317 träffar

Reebok Classic - skon som blir en stilren kompanjon!

Reebok Classic är skon som kombinerar traditionell tyngd och trendig touch. Är du ute efter klassiska sneakers, och vill bära samma skor som legender världen över, är Reebok skor något för dig. Reebok Classic Leather är en av många populära Classic-modeller, men om du är på jakt efter träningsskor - kolla in vår Reebok-sida.

Över 150 sorter

På Footway kan du välja och vraka bland över 150 olika sorters skor från Reebok Classic! Detta gör att vi tillhör den absoluta toppen med det allra bredaste utbudet av skor på nätet. Söker du sportiga dojjor eller coola retroinspirerade sneakers har du hittat rätt: sedan 1980-talet har Reebok Classic sneakers gått från att vara så snygga sportskor att de började bäras även utanför träningsarenan, till att vandra rakt in i var modemedveten människas garderob. Nu har de även tagit steget ut på nätet, där vi på Footway med vårt breda utbud och vår raska service snabbt springer om konkurrenter - precis som många idrottare gjort i Reebok-skor sedan mer än 100 år tillbaka.

Färgglada fotdon

Vill du ha ett par läderskor, eller föredrar du nylon? Reebok Classic erbjuder en mängd olika spännande material och färger. Vad sägs om den episka skon Freestyle Hi Spirit, som kommer i poppiga färger som mintgrön eller citrongul? De glada färgerna får det att kännas som att solen skiner varje dag - en rask humörhöjare! Den minimalistiskt lagda tilltalas av Reebok NPC II, en klassiker lika kritvit som ett bländande leende och som dessutom matchar allt i din klädkammare. Ett par tidlösa jeans och vita sneakers går alltid hem!

Spännande historia

Reebok var pionjärer inom många områden. Bland annat designade grundaren, Joseph W. Foster, världens första spikskor för idrottare. Han motiverade detta med att de skulle kunna springa snabbare tack vare spikarna, och han fick rätt! Nästan 100 år senare, 1982, designade märket världens första löparskor speciellt avsedda för damer. I samma veva blev det populärt att använda träningsskor även till vardags. Reebok Classic uppvisar därmed en härlig blandning av att vara först med det senaste och att ha en legendarisk status. Kändisar som Jay-Z, Alicia Keys och 50 Cent är trogna bärare av Reebok Classic.

Reebok Classic online på Footway

Om du vill ha nya skor, i vitt, turkost, silver eller skärt, ta en titt på Reebok sneakers här på Footway - billigt och prisvärt!

Sida 1 av 6

317 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK