Skor

67 träffar

Missoni – klackade skor med unik och originell design

Vill du sätta pricken över i:et på din stil så är de klackade skorna från Missoni precis rätt typ av skor för dig. Skorna från Missoni har unik design och en bekväm passform. Varje skomodell är som ett eget konstverk. Kolla igenom vårt sortiment och bli inspirerad du också.

Missoni skor historia och kända modeller

Missoni startade sin historia i Italien år 1953. Det som började som ett klädföretag vars inriktning var stickade kläder blev snabbt ett av italiensk trendigaste och mest unika varumärke. Skorna från Missoni har behållit mycket av sitt stickade arv. Missonis skor är kända för att använda sig av mönster som går i sicksack.

Missoni skor stiltips och skötsel

Missoni är varumärket för dig som vill synas. Du kan matcha skorna med många olika stilar, från åtsittande jeans och eleganta kostymer till somriga kjolar och luftiga klänningar. Skorna från Missoni ger dig ett utseende som kombinerar lyx med kreativ design. Kolla igenom sortimentet och bli förälskad i ett par Missoni skor redan idag.

Missoni skor online på Footway

Köp ett par unika och originella skor från ett av de trendigaste italienska företagen här hos oss. När du klickar hem ett par skor från oss ser vi till att du får hem paketet så fort som möjligt. Du behöver inte ens betala frakten, den bjuder vi på.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Chai Black
3 FÖR 2
Rash
3 FÖR 2
SM23
3 FÖR 2
SM113
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

67 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK