Skor

69 träffar

Mexx - det började med en kyss

Företaget Mexx grundades på 80-talet och sitt namn fick det inte förrän 1986 genom att man kombinerade initialerna av företagets dåvarande två märken; Moustache (för män) och Emanuelle (för kvinnor). Initialerna kombinerades med märket för kyss, X, och resultatet blev då Mexx. Mexx riktar sig till alla de kvinnor är modemedvetna med en tydlig stilkänsla, och som vill ha kvalitet till ett bra pris. Med sin feminina design och sina klassiska linjer har Mexx kollektionerna vunnit en trogen kundkrets runtom i världen. Mexx skor går aldrig ur tiden, då deras tidlös utformande gör att du kan använda dina favoritskor om och om igen och alltid känna dig lika stilfull.

En holländsk vision blev Mexx

Året var 1986. I Amsterdam hittar man visionären Rattan Chadha. Han tog sina två märken, Moustache, (M) och Emanuelle, (E), och skapade ett nytt märke. Dessa två fick förenas med en kyss, (XX), och märket var fött. Sedan dess har märket designat kvalitativa plagg och skor som får inspiration från stadens puls och energi. Märket är fortfarande baserat i Amsterdam, och har ett team om 550 människor som jobbar på huvudkontoret, samt ytterligare 3650 anställda som är baserade runtom i världen.

Mexx skor -llassiska linjer i urban tappning

MEXX skor är skapade för den modemedvetna kunden. Med ett brett utbud av skor för kvinnor, män och barn har de åstadkommit en självsäker, djärv, modern och urban kollektion. Allt har sina rötter i en klassisk stil, och är tillverkade med högkvalitativa material. Designen är stilren, med en urban touch, och de är skapade för yttersta komfort. Från sneakers, till finskor och söta och funktionella barnskor har Mexx sett till att vara mångsidiga och nå ut till en bred publik. Mexx produkter är till för alla, och de förblir en favorit, generation efter generation.

Mexx online på Footway

Mexx praktiska och stilrena skor hittar du på Footway så att du kan beställa hem ett par med detsamma! Alla våra skor är alltid i lager, så det du vill ha finns redo att skickas hem till dig! Hos oss hittar du som sagt det mesta, och med fri frakt och fria returer kan du kanske till och med kosta på dig ett extra par skor! Du har dessutom alltid 180 dagars öppet köp, och vår trevliga kundsupport står redo att svara på dina eventuella funderingar.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
BARRETT 1
FÅ KVAR
Christian 1
FÅ KVAR
Christian 1
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

69 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK