Skor

84 träffar

Märket Hudson härstammar från Storbritannien, närmare bestämt från London. Hudson bildades 1990 och lyckades snabbt att hitta ett hem hos många skoälskare. Motivationen för Hudson uppfylls av att ge skoindustrin ett prisvärt och innovativt märke som präglas av hög kvalitet - många skor tillverkas för hand i Portugal. Lillebror H by Hudson kom senare och har rönt stora framgångar.

H by Hudson

Med ”stora” Hudson som ursprung bildades lillebrorsan H by Hudson 2004. Märket omfattas av en ungdomligt rockig attityd och lyckades pricka in samtiden – och popkulturen med film-, musik-, och vintagereferenser – som en dans. Lillebrorsan blev så pass populär att en damkollektion skapades fyra år senare, 2008.

Idag har H by Hudson hittat hem hos många stilrena kändisar. Bland annat har skådespelarna Sienna Miller och Russel Brand, samt artisterna Robbie Williams fattat tycke för skorna. Det attitydfriska märket besitter förmågan att göra din look enkel och vardaglig – och samtidigt medveten. En av anledningen torde vara de klockrena detaljerna.

Omgivna av kreativitet

I metropolen London är det enkelt att ha span på mode, filmer, musik och all annan underbar popkultur. Det har H by Hudson tänkt på och i huvudkontoret har de skapat ett litet superkreativt kollektiv som är inblandad i allt som har med kontextuell popkultur och mode att göra: designa skor och det personliga kontoret, fixa snygga pressbilder och hitta nya sätt att göra H by Hudson än mer tilltalande.

Leta runt bland H by Hudson på Footway och hitta dina nya skor – drypande av rockig design och kraftfulla uttryck.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Chai Black
3 FÖR 2
Henshaw
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

84 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK