Pearl Izumi Skor Online

8 träffar

Pearl Izumi för ett aktivt liv utomhus

Pearl Izumi är ett sportmärke med skor anpassade för den aktiva och sportiga människan. Med en spännande historia och stort utbud är man idag ett framstående och eftertraktat märke i många av världens länder.

Pearl Izumi skor från dåtid till nutid

Pearl Izumi skor har en lång och inspirerande historia, vilken börjar med den cyklande klädleverantören Kinji Shimizu 1955 i Japan. Efter ett cykelrace där hans son deltog, blev han så inspirerad av Italienska cykelkläder att han började tillverka dem själv. Märket har sedan starten varit nyfikna på nya material, använt sig av den bästa kvaliteten och alltid strävat framåt. Något som idag lett till att man har framstående produkter för olika sporter men också för olika vardagsändamål.

Pearl Izumi skor – olika modeller och stil

Idag finns det flera olika modeller och typer av Pearl Izumi skor. Cykelsporten ligger märket fortfarande varmt om hjärtat, med framstående cykelskor, men till en av de mest framstående skomodellerna från märket hör Pearl Izumi sneakers.

Köp ditt par Pearl Izumi skor online

På Footway har vi olika modeller och sorter av Pearl Izumi skor, vilket gör att du kan hitta ett par som passar just dig. Vi erbjuder utöver ett brett utbud av skor, snabba leveranser, fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar.

Sida 1 av 1

8 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK