Pajar, Skor

1 träffar

Varma fötter i kylan med Pajar skor

Pajar skor är ett Kanadensiskt skomärke som tillverkar skor anpassade för riktigt kyliga klimat. Märket är idag inte bara känt i Kanada utan också i andra länder med kallt klimat – som Sverige. Håll dina fötter varma med Pajar skor i vinter!

Pajar skor – historia och nutid

Pajar har i fem generationer tillverkat skor och under tidens lopp utvecklat sina tekniker och processer – något som idag har resulterat i skor av hög kvalitet för riktigt kyliga klimat. Idag erbjuder märket vinterskor som håller fötterna varma vid så låga temperaturer som -40 grader C. Till populära modeller hör bland annat Pajar stövlar.

Pajar skor håller dig varm med stil

Pajar skor är inte bara varma, de är också snygga! Märkets designers är angelägna om att utveckla skor som följer modet och som samtidigt lyfter fram Kanadas kulturarv – ett uppdrag som syns på Pajar stövlar, boots och kängor.

Köp varma Pajar skor online

Shoppa dina varma Pajar skor inför vintersemestern online hos oss på Footway. Vi erbjuder utöver vårt breda sortiment av skor, snabba leveranser, fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK