Odd Molly, Skor

61 träffar

Odd Molly skor – ett varumärke med hjärta

Svenska Odd Molly grundades i Sverige år 2002. Inspirationen bakom företaget kom från Molly, en amerikansk skatetjej, och hennes kompromisslösa sätt. Hon vågade vara sig själv fullt ut och tog det modiga steget att följa sina drömmar, vart de än ledde henne. Företaget Odd Molly är en hyllning både till henne och även andra kvinnor som vågar vara sig själva och följa sin egna väg. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort utbud av Odd Molly skor för både flickor och kvinnor. Odd Molly skor håller hög kvalitet och finns i mängder av olika modeller. På så sätt kan alla hitta något som passar just deras speciella stil. Med hjälp av skor från Odd Molly kan du också gå din egen väg, vart den än leder dig.

Vårda dina Odd Molly skor

Du kommer snabbt att märka att vårt utbud av skor från Odd Molly är mycket varierat. Här finns både sommarskor och vinterskor, höga gummistövlar och låga espadrillos, fina vardagsskor och stilrena festboots. Det är inte bara utbudet som är varierat, materialen skiljer sig en hel del. När du ska vårda dina Odd Molly skor, kolla vad det är för yttermaterial och anpassa metoder efter detta. Läder och mocka behöver speciella borstar. Ett tips är att impregnera just läder- och mockaskor eftersom detta ger skorna ett bättre motstånd mot fukt och smuts. Tygskor och gummistövlar kan oftast rengöras med en fuktig trasa och lite diskmedel.

Hitta Odd Molly skor som passar just din stil

En av fördelarna med att välja skor från Odd Molly är att det finns skor som passar alla möjliga stilar. Oavsett om du har en rockig och tuff stil eller gillar lite med avslappnade och lediga kläder kan du hitta något som du tycker om genom oss. Det svenska företaget kommer hela tiden ut med nya modeller som passar alla möjliga situationer. Hitta ett par nya skor till skolan, till jobbet eller inför sommarens roliga aktiviteter.

Köp dina Odd Molly skor via Footway

Vill du köpa skor från Odd Molly har du kommit till rätt ställe. Genom vår hemsida kan du snabbt och lätt köpa nya skor. Vi ser alltid till att du får hem din beställning snabbt. Klicka på de skor du är intresserad av för att läsa mer om den specifika modellen. Våga gå din egen väg med hjälp av snygga Odd Molly skor.

Sida 1 av 2

61 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK