Norrback, Skor

1 träffar

Norrback skor – klassisk och tidlös design

När du köper ett par skor från Norrback, investerar du inte bara i din nutida - utan också i din framtida skogarderob. Norrback skor är klassiska i sitt uttryck, med nutida former och bekväm utformning som gör dem moderna över flera säsonger.

svensk design med Norrback skor

Norrback skor är ett märke som grundades 1999 i Sverige av Camilla Norrback. Märket har sedan starten haft en värdegrund som månat om etik, kvalitet och äkta hantverk. Det gör att du som kund kan känna dig trygg när du shoppar Norrback skor.

Styla och sköt om dina Norrback skor

Den klassiska stilen på Norrback skor gör att de enkelt kan kombineras med de flesta outfits för alla tillfällen, såväl fest som arbete. Investera i ett par låga och ett par höga Norrback skor – så är du redo för det mesta! Skor från Norrback är tillverkade i material av hög kvalitet som med rätt skötsel håller de sig snygga länge. Se över vad just dina skor behöver!

Shoppa Norrback skor online

Shoppa dina nya par Norrback skor online hos oss på Footway. Efter att du har beställt, levererar vi snabbt varan till dig och erbjuder både fri frakt och retur, samt 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK