Nome, Skor

46 träffar

Nome skor -moderiktig kvalitet

Nome skor är stilsäkra skor av hög kvalitet. Söker du en sko som du kan leva länge med är Nome ett mycket bra alternativ. Vid tillverkningen lägger man stor vikt vid att ta fram moderiktiga skor av de bästa materialen.

Danska skor av hög kvalitet

Varumärket Nome skor såg dagens ljus 1994 i Danmark. Ända sedan Nome kom till har de lagt vikt vid att utvecklats till ett varumärke som håller sig uppdaterade med senaste modebilden, något de lyckats väldigt bra med. Deras skor kännetecknas av en stilren, skandinavisk design vilket uppskattat av många. Man anstränger sig även för att alltid använda de bästa materialen av högsta kvalitet när man tillverkar skorna, allt för att du ska få en riktigt bra och hållbar, snygg sko med god passform. De flesta av skorna produceras dessutom i Europa. Du hittar skorna i både herr och dammodeller i många olika utföranden för en rad olika tillfällen.

Nome skor med stilren, skandinavisk design

Footway har över 100 olika modeller av Nome skor. Du kan bland annat hitta Nome ballerina sko, en stilren, nätt och klassisk ballerina som är som klippt och skuren för din basgarderob. Den finns i olika utföranden och passar till allt från jeans till klänning. Ballerinaskor är perfekta om du vill ha en dressad men ändå avslappnad look. Även Nome sandal är i samma enkla, klassiska men ändå moderiktiga snitt. Nome sandaler passar att kombinera med kjol, klänning, byxor eller shorts när vädret är varmt men du ändå vill se medveten och genomtänkt ut. Även sandalerna finns i olika design hos Footway.

Ge dina skor lång livslängd

Nome skor tycker att det är viktigt att tillverka skorna av de bästa materialen som de kan hitta. Detta innebär att du får skor tillverkade i finaste läder, mocka och textil. Ofta är även innersulan av äkta skinn vilket ger ökad komfort. För att ge dina skor längsta möjliga livslängd bör du tänka på att sköta om dem. Skor i läder behöver en uppfräschning med skokräm eller polish ibland för att hålla sin lyster och smidighet. Det är en god idé att varva mellan några olika par skor så att dina skor får vila ibland. Du kan med fördel stoppa ett par skoblock i dem när du inte använder dem, då håller de formen bättre.

Nome skor online på Footway

Du kan köpa Nome skor online på Footway, vi har nämligen över 100 olika modeller för dam och herr, både till fest och fritid. Hos Footway handlar du tryggt, du har fri frakt och får dina skor levererade snabbt. Skulle du behöva returnera dina skor är inte heller det något problem. Hos oss har du 180 dagars öppet köp och fri retur.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sandal
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sneaker
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Espadrille
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

46 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK