Napapijri Skor Online

4 träffar

Napapijri skor för vardag och semester

Napapijri är ett världskänt märke där god funktion och stil är en självklar kombination. Det gör att skor från Napapijri är perfekta både på arbetet och under semestern. I vårt utbud här på Footway hittar du såväl dam- som herrskor från Napapijri och kan välja mellan flera olika modeller, material och färgsättningar.

Napapijri - historia och kända modeller

Napapijris resa startar 1987 och märket är inspirerat av Norden och Norge, med sitt speciella klimat, fantastiska landskap och framstående upptäcktsresande. Namnet är till viss del hämtat från finskan och loggan i vitt och svart symboliserar nord- och sydpolen. Till märkets främsta skomodeller hör lågskor med en touch av marin och urban känsla.

Napapijri stiltips och skötsel

Napapijri har skomodeller som kan matchas till arbetet men som också fungerar på semesterns segelturer, strandpromenader och stadsturistande! Välj bland annat mellan enklare modeller i tunnare material och ordentliga lågskor i skinn. Om du sköter skorna väl, håller de länge både till funktion och utseende!

Shoppa Napapijri skor online på Footway

När du shoppar skor från Napapijri på Footway kan du njuta av fri frakt och snabb leverans. Om du råkat välja fel storlek eller upptäcker att skorna inte passar, har du öppet köp i upp till 180 dagar och kan enkelt returnera din order gratis.

Tine
FÅ KVAR
Tine
FÅ KVAR
Sara
FÅ KVAR
Fia
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK