Skor

6 träffar

Paul Smith - klassiskt skomode

Paul Smith skor är ständigt högaktuella. Upplev skor med klassisk look där kvalitet och lekfullhet går hand i hand. Ett legendariskt skomärke med personlig känsla och rötterna i Storbritanniens populärkultur med ett stilsäkert öga på traditioner och en tidlöshet.

Tidlöst mode med lekfullhet

Paul Smith är skomärket som grundades på 1960-talet av designern med samma namn. Paul Smith skor kombinerar på ett självklart sätt tradition, klassisk design och kulturella influenser. Här bjuds du på en klassisk look med en spännande twist. Det är just det oväntade som gör att Paul Smith alltid är aktuellt och referenserna till populärkulturen är tydliga. Här väntar en stilsäker kollektion med överraskningar. Kvalitet och lekfullhet är lika viktiga i den designen signerad Paul Smith vilken älskas över hela världen. Stick ut från mängden med ett skor från brittiska Paul Smith. På Footway finns ett stort utbud av skor från det legendariska märket.

Paul Smith skor är alltid moderna

Paul Smith herrskor kännetecknas av kvalitet i minsta söm och en snygg finish. Vad sägs om ett par lågskor i mjuk mocka eller mörkaste läder? Paul Smith Rabbit är namnet på en av de mest populära skomodellerna. En klassisk sko i stilrent utförande med väl utvalda detaljer. Oväntade mönster eller spännande accentfärger skapar en extra dimension i kollektionen från det brittiska modemärket Paul Smith. Oavsett vilken sko som du väljer så kan du alltid vara säker på att få en modell med hög modegrad. Berätta för världen vem du är med ett par snygga skor från Paul Smith på fötterna.

Kvalitet och snygg finish

Något som gör Paul Smith skor till modeälskarens val är den personliga känslan men också dess utsökta kvalitet. Du kan alltid förvänta dig skor i slitstarkt material som läder och canvas med speciella detaljer. Kollektionen på Footway rymmer skomodeller med både höga och låga skaft med olika klackhöjder, kollektionen rymmer allt från klassiska finskor till mjuka sneakers. I dag finns det brittiska kvalitetsmärket i hela 66 olika länder världen över. Paul Smith är märket som fortsätter att vara högaktuellt år efter år. Det här är ett märke att ständigt återvända till. Hitta favoriterna från Paul Smith redan idag och ta hand om dem med bra skovårdsprodukter.

Paul Smith skor online på Footway

Hitta snygga och prisvärda lågskor från det legendariska märket Paul Smith här på Footway. Dessutom erbjuds du snabb leverans, fri frakt och fri retur. Skulle du vilja byta skorna mot till exempel en annan storlek så ingår 180 dagars öppet köp. Fullända looken med ett par skor från brittiska Paul Smith, urvalet är stort och här finns skor för alla tillfällen och stilar.

20212
3 FÖR 2
20212
3 FÖR 2
10710
3 FÖR 2
20223
3 FÖR 2
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

6 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK