Skor

191 träffar

El Naturalista - samma stil och mode, bättre samvete

Tänk dig ett märke där du kan få snygga, moderiktiga skor som uppfyller de krav du som kräsen skoshoppare ställer på dina skor - men utan att kompromissa med din etiska övertygelse om människas ansvar för vår jord. Ja, tänk att kunna vara både passionerad fashionista och övertygad naturälskare. Då har du landat helt rätt på Footway där du kollar in El Naturalista.

När mode vandrar i harmoni med naturen

I ett konsumtionssamhälle där tanken på hur vi påverkar vår natur nästan har glömts bort finns det vissa märken som inte bara tar sitt ansvar, utan förser oss med innovativa och idealistiska alternativ som gör att vi helt enkelt slipper välja. Det är ofta svårt att göra det rätta - men ibland kan det vara väldigt lätt. Med snygg design och fantasifullt och innovativt användande av miljövänliga material, har El Naturalista skapat ett märke som gör alla sina kunder till naturälskare. Bomull, naturfiber och andra material som är helt fria från animaliska produkter har behandlats på ett sätt att de liknar både skinn, läder, mocka och andra material som vi är vana vid. Och utifrån dessa material skapas skor som du kan bära till både vardag, fest och demonstrationståg mot oetiska köttproducenter - på ett moderiktigt vis.

Kämpar för vår värld

El Naturalista har skapat sig en stark position i den naturnära genren, och tar sitt engagemang på största allvar. Bland annat går 2,4 % av varje sålt par skor till hjälporganisationen 'We Belive in People', som märket själv står bakom. Organisationen genomför hjälpprojekt i länder som Haiti, Peru och Tanzania. Visst är det magiskt att som skoälskare kunna göra så mycket gott för världen medan man sitter i ett par splitter nya, moderiktiga skor på ett café med sina kompisar en skön sommardag.

Hitta El Naturalista online på Footway

På Footway älskar vi naturen och har därför samlat på oss nästan 250 olika modeller av El Naturalistas fantastiska utbud. Här hittar du både modeller som för tankarna till naturmaterial med stor komfort och modeskarpa ikonskapelser som kan röra sig självklart genom en urban stadsmiljö. Här finns något för alla smaker, så att alla får en chans att göra ett miljövänligt val - oavsett vilken smak man har. Du hittar dessutom både somriga och lätta skor och varma vinterkängor, så att inte vädret ska hindra din kärlek till naturen - och skor.

Vegan Black
FÅ KVAR
Torcal Black
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

191 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK