Skor

25 träffar

Moon Boot är glädje och komfort

Moon Boot skor är sköna att bära och roliga att äga. Varumärket är känt för sin mycket speciella och roliga formfaktor som kan beskrivas som rymd-retro med moderna detaljer.

Skor med inspiration från månpromenader

Det är den Italienska koncernen Tecnica som skapt ett våra mest välkända sko-varumärken. Moon Boot original gjorde sin debut på marknaden i början 70-talet och räknas som ett av decenniets mest ikoniska klädesplagg tillsammans med utsvängda byxor . Stilidealet var de skodon som de första astronauterna bar under sina rymd och månpromenader. Sedan dess har många skotillverkare inspirerats av det speciella utseendet men här på Footway har vi originalet i många modeller. 70-talet är känt som en tidsperiod då vi hade dålig och extrem smak när det gäller kläder men dessa fotbeklädnader är lika aktuella idag som då. Faktum är att det säljs mer Moon boots än någonsin.

Moon Boot skor

Moon Boots är lätta vinterstövlar som är sköna att gå i. Stövlarna fungerar faktiskt till många olika stilar och inte bara när värme är viktigast av allt. De är en självklarhet tillsammans med stor dunjacka efter en dag i skidbacken men Moon Boot bärs också ofta i stan av modemedvetna män och kvinnor med självdistans. Skorna är sköna men också roliga och ett blickfång på dina fötter som inte sällan väcker positiva kommentarer. Moon Boot barnskor är en succé och i Moon Boot Nylon kombinerar du ett funkigt retroutseende med högsta möjliga moderna komfort. Nu kan du också göra ett personligt val eftersom vi har modeller i många olika färger och utföranden.

Sköna skor i lättskött material

Moon Boot skor är tillverkade i lätta material med bra beständighet mot väta. Skorna är varmfodrade och har sula i slitstarkt gummi med bra grepp. Moon Boot är en hög sko som inte bara värmer foten utan även underbenen. Sulan är ofta nästan helt platt vilket ger en skön gångstil som passar bra t.ex. på snö. Om du vill att dina skor ska hålla så länge som möjligt ser du till att torka dem mellan användningarna. Lite hoprullat tidningspapper gör susen, idag såväl som på 70-talet. För rengöring rekommenderar vi ljummet vatten med lite tvål om du inte har tillgång till specialprodukter för skovård.

Moon Boot skor online på Footway

Om du letar efter snygga och varma vinterskor till bra pris kommer du att märka att vi har väldigt bra utbud här på Footway. Vi har skor för alla i familjen, för alla smaker och för de flesta plånböcker. Skor är viktiga och vi kan erbjuda marknadens bästa villkor. T.ex. hela 180 dagars öppet köp, fri frakt och fri retur samt snabba leveranser.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Nylon White
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Nylon Petrol
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

25 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK