Mohino, Skor

7 träffar

Mohino - spansk tradition

Mohino är ett sandalvarumärke som tillverkas i det soliga Spanien. Mohino ingår i ett anrikt familjeföretag som ligger på den spanska solkusten, bara ett stenkast från staden Alicante. Företaget har en lång historia inom skotillverkning, och Mohino är kända för sina träskor samt skinnsandaler, som håller hög kvalitet samtidigt som de är ett prisvärt alternativ. De har länge varit ett av de mest populära skomärkena i Spanien, och sakteligen har Mohino skorna även spridit sig till konsumenter runt om i världen och blivit precis lika populära som på hemmaplan.

Bekväma skinnsandaler av Mohino

Mohino började tillverkningen med träskor som var bekväma och användbara och som passade klimatet på den spanska solkusten. Tanken var att skapa en lätt och luftig sko, som är lika snygg som bekväm. Tillverkningen övergick så småningom mer till skinnsandaler, som följer samma princip. Bekvämligheten står i fokus, samtidigt som man väljer att arbeta med material av hög kvalitet och naturliga färger. Skorna har blivit väldigt populära och finns idag att hitta hos återförsäljare runtom i världen.

Mohino skor - bohemiskt chict

Med ett par Mohino sandaler kan du vara säker på att anamma den trendiga bohemiska stilen i sommar. Matcha skorna med en lång kjol, eller en strandklänning, eller med den svala maxiklänningen och en solhatt och du kommer att få ögonen på dig vart du än är. Skorna är mycket användbara främst för sin bekvämlighet och passar att användas var som helst, när som helst under sommarmånaderna. Varför inte köpta två par, en mer dressad sandal till kvällen eller shoppingturen, och en sandal i flip-flop stil till stranden eller för en fika med kompisarna på favoritcaféet? Valmöjligheterna är många och du kommer att förälska dig i dessa bekväma skinnsandaler!

Mohino online på Footway

På Footway hittar du sandaler som passar just din stil, och vi har alltid 180 dagars öppet köp så att du kan prova skorna i lugn och ro innan du bestämmer sig om du ska behålla dem eller leta vidare bland alla våra modeller och märken! Alla skorna du ser på hemsidan har vi i lager, så du har en del att kika på! Givetvis alltid med fri frakt och fria returer så att du kan lägga dina pengar på roligare saker, som till exempel skor! Om du behöver hjälp med att välja skor för just dig så finns våra kunniga medarbetare på plats i kundsupporten för att guida dig rätt i Footways stora sortiment!

Sida 1 av 1

7 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK