Minnetonka, Skor

21 träffar

Naturlig skönhet från Minnetonka skor

Med drömmen om frihet har Minnetonka skor skrivit modehistoria. Dessa mjuka skor med genuint utförande liknar ingenting annat. Följ drömmen du också med skor från spännande Minnetonka.

Vackra färger och mjuka material

Mjuk mocka, härliga fransar och pärldetaljer. Minnetonka är modemärket som blivit alla bloggares och fashionistors favorit. Med en spännande boho-känsla, lekfull design och härliga hippievibbar svepte Minnetonka in på modescenen för några år sedan - och de är definitivt här för att stanna. En Minnetonka sko har en unik design som bara måste upplevas. På Footway hittar du ett stort urval av dessa härliga modefavoriter. Vilka blir dina älsklingsskor? Skorna har ofta en platt sula och väldigt bekväma att bära. Bär med bara ben och matcha till en söt klänning. Eller bär varför inte ge jeanslooken karaktär och känsla med ett par nougatfärgade loafers?

Minnetonka skor med en historia

Minnetonka skor är en symbol för den amerikanska stilen. Designen hämtar inspirationen från drömmen om frihet, det genuina kulturarvet och individuella traditioner. I dag når skorna långt utanför de amerikanska gränserna. Faktum är att skorna finns på över sex olika kontinenter. Materialen håller alltid hög kvalitet och skorna har stil som fungerar perfekt oavsett säsong. En av kollektionens favoriter är Minnetonka mockasiner. Mjuka, eleganta och bekväma att bära. Skorna är skapande genom ett avancerat hantverk vilket ger ett vackert resultat. Minnetonka stövlar med höga skaft är lika snygga att bära kombination till sommarklänningen som över jeansen. Hitta de personliga favoriterna från Minnetonka redan i dag.

Sammetslen mocka och naturliga färgskalor

Naturens skönhet gör ett tydligt avtryck i kollektionen från Minnetonka. Eftersom att skorna är hantverksmässigt tillverkade så har de en alldeles speciell känsla. Material av högsta kvalitet används alltid i produktionen av skorna. Upptäck allt från mockasiner till skor med ankelhöga skaft och mjuka fransar till söta skor med snörning. Lena naturfärger som beige, sand och hasselnötsbrun är ett stilsäkert val men kollektionen rymmer också skor i spännande svart och accentfärger som rosa. Oavsett färg så är den genuina, naturliga känslan alltid densamma. Mjuk mocka är ett material som är lika vackert som bekvämt att bära. Minnetonka skor har skrivit modehistoria med sin unika stil.

Minnetonka skor online på Footway

Minnetonka är märket som signalerar naturlig skönhet, genuinitet och äkthet. Hitta dina favoriter från Minnetonka skor billigt på Footway. I det välsorterade utbudet finns stilsäkra skor för alla tillfällen och säsonger. Dessutom ingår alltid fri frakt och fri retur. Du kan alltid förvänta dig snabb leverans och 180 dagars öppet köp ingår alltid. Hoppas du nya favoriter från Minnetonka.

Sida 1 av 1

21 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK