Minna Parikka Skor Online

17 träffar

Minna Parikka - lekfull design

Minna Parikka skor lägger fokus på den personliga designen och de har en individualitet och lekfullhet som man inte hittar överallt. Skorna är tillverkade av utvalda, fina material av hög kvalitet.

Drömmen som blev verklighet

Redan vid 15 års ålder hade Minna bestämt sig för att hennes framtid var i skobranschen. Hon började jaga sina drömmar och vid 19 års ålder flyttade hon till London för att studera skodesign. De följande sex åren levde och jobbade hon i London, Milano och Barcelona där hon fann inspiration. 2005 flyttade hon tillbaka till sin hemstad Helsingfors och lanserade Minna Parikka sko. I dag kan man finna skor av hennes i design i 25 länder och i de bästa modebutikerna såsom Harrods, Selfridges och Luisa Via Roma. 2012 slog man i Helsingfors upp dörrarna till ""Minna Parikka Universum"" som är en konfekt av levande färger, läder, trä och växter. Alla som älskar accessoarer får här sitt lystmäte.

Minna Parikka skor är som kärleksbrev

""Min design är som ett kärleksbrev från en skoälskare till en annan. Livet är för kort för att ta det allvarligt"". Det är Minnas egna ord och säger allt om hennes skor. När en kvinna hittar de Minna Parikka pumps som är rätt för henne sker magi. En sko påverkar hur man ser ut, känner sig och blir sedd av andra. Minna Parikka Aurora och alla andra lekfulla modeller utstrålar individualitet och fantasi. Karaktäristiskt för skorna är att man kan finna detaljer som kaninöron och ulliga bollar på dem. Minna själv säger att det var den dag hon föll ner i ett kaninhål som hon bestämde sig för att bli skodesigner.

Detaljer och kvalitet

Minna Parikka skor tillverkas i Spanien och de bästa materialen i kombination med fokuset på detaljer gör skorna extra enastående. Detta har man uppnått genom att använda läder av högsta kvalitet från Spanien och Italien och till sulorna använder man material från erfarna och duktiga tillverkare. Om du är lycklig ägare till ett eller flera par skor från Minna Pirakka vill du självklart vara rädd om dem. Skor i skinn kan impregneras för att skyddas från angrepp från vårt nordiska väder. Om de råkar bli våta torkar du dem i rumstemperatur och håll dem alltid rena från smuts. Skor med detaljer som fluffiga bollar och liknande förvaras gärna i sin kartong eller skopåse när de inte används.

Minna Parikka skor online på Footway

Vare sig du föredrar klackskor eller sneakers finner du ett enormt sortiment hos oss på Footway. Du hittar skor för hela familjen och för alla användningstillfällen vare sig det är jobb, fest eller fritid. Vår fenomenala service med 180 dagars öppet köp gör att du tryggt och lugnt kan klicka hem dina skor hos oss. Vi sänder snabbt och dessutom fraktfritt.

Sida 1 av 1

17 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK