Mexicana Skor Online

1 träffar

Vågad vintage från Mexicana skor

Spännande cowboyboots med cool vintagekänsla. Addera dessutom vackra mönster så förstår du varför Mexicana skor är många sko och modeälskares favoritsko. Upptäck en kollektion utöver det vanliga.

Spännande mode som sticker ut

Med ett par skor från märket Mexicana får du en spännande look med attityd. Det franska märket grundades 1988 och har blivit kända över hela världen för sin kontrastrika vintagestil. Det här är skon för alla som vill leka med stiluttrycket. Retrostilen återspeglas i skornas fantasifulla mönster och en färgskala som rymmer nyanser som roströd, grå och svart. Den senaste skokollektionen bjuder på allt från ankelboots med klack till höga stövlar som är snygga att dra över jeansen. Mexicana boots är lika stilsäkra som spännande. Om du älskar den vintageinspirerade modelooken så får du alltså inte missa det snygga skomodet från Mexicana.

Uttrycksfullt från Mexicana skor

Låt dig inspireras av Mexicanas kollektion och finn dina egna favoriter. Söker du en skor att matcha till känningen? Då ska du ta en titt i Mexicanas stora utbud av kängor. Märket har många stilsäkra skor designande för dig som vill ge edge och karaktär till din outfit, ta till exempel en titt på populära modellen Mexicana star. Missa inte heller Mexicana Cowboy boots med snygga nitar, en modell som bland annat finns i flera bruna nyanser. Eller varför inte satsa på en sko med blommigt mönster? Blomrankorna letar sig över det vackra lädret och med de här skorna hamnar du definitivt i blickfånget.

Extravagant skomode för var dag

I Mexicanas stora urval finns många spännande skor att välja bland. Du finner alltid dina stilfavoriter från de största skomärkena till förmånliga priser på Footway. Mexicana är ett märke som är kända för sin extravaganta retrostil. Mexicana skor kan till exempel ge spänning till en i övrigt enkel vardagsoutfit. Oavsett hur du väljer att bära dina skor och vilken typ av outfit du gillar mest så inspirerar Mexicana till en bohemisk stil med cowboy-vibbar. Årets mode från Mexicana talar sitt eget retro-coola och vintageinspirerade språk. När det gäller skötsel av läder så borstas smuts och damm bort från skorna med en skoborste då de är torra. Smörj in dem så klarar de väta bättre.

Mexicana skor online på Footway

Söker du Mexicana boots i Sverige? Finn dina favoritmodeller från Mexicana snabbt och enkelt på Footway. Mexicana har ett brett och intressant utbud och här har du möjlighet att hitta dina personliga favoriter. Välj mellan skomodeller i många olika färger material och utföranden. Dessutom ingår snabb leverans, fri frakt och fri retur. När du handlar skor på Footway har du alltid 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK