Menbur Skor Online

51 träffar

Menbur skor är varje kvinnas dröm

Feminin med kvinnans skönhet i centrum - modet från Menbur skor förmedlar en flärdfull elegans. Ta del av en lyxig och vacker skokollektion i regnbågens alla färger.

Sofistikerat, elegant och lyxigt

Historien om Menbur börjar i Granada år 1967. I över 40 år har skomärket skapat vackra skor med en kosmopolitisk känsla för den moderna kvinnan. Är du ute efter en lyxig och elegant look? Kolla då in modet från det spännande och flärdfulla modemärket Menbur. I det stora och inspirerande modeutbudet finns mycket spännande att upptäcka, kollektionen rymmer allt från pumps, sandaler till sandaletter att dansa i hela natten. Med en flärdfull känsla skapar Menbur skor i vackra, skimrande färger. De vackra klackarna står i blickfånget vilket skapar en feminin look. Snygga detaljer och dekorativa detaljer som rosetter skapar en spännande touch till den lyxiga kollektionen. Det här är märket som höjer modekänslan på vilken festklänning som helst. Inspireras av säsongens viktigaste trender från Menbur och hitta dina personliga favoriter på Footway.

Menbur skor är festens blickfång

Letar du efter en sko att bära till en aftonklänning? Då ska du ta en titt i Menburs breda utbud av skor med festkänsla. Ett par pumps är ett måste i den moderna skogarderoben och Menbur har definitivt en moderiktig modell för dig. Välj till exempel Menbur pumps i klassiskt svart. Looken är både elegant och stilfull, perfekt för alla oss som vill ge festlooken det där lilla extra. Menbur erbjuder även många spännande platåskor som även de präglas av stilfulla materialval. Alla som älskar att bära skor med en sofistikerad, feminin karaktär kommer att hitta mycket spännande i årets modenyheter från Menbur på Footway. Eller kanske står ett par Menbur brudskor rent av på önskelistan?

Sandaler i sommarens färger

Upptäck det tidlösa modet från Menbur skor och låt det inspirera din personliga modelook. På Footway hittar du alltid säsongens viktigaste skor till förmånliga priser. Menbur är ett märke som är kända för sin lyxiga känsla. Här finner du även somriga skor i ljusa pasteller. Ett par enkla sandaletter i mjukt skinn ringar in stilen perfekt. Den eleganta stilen från Menbur imponerar och det är lätt att falla för märkets vackra kollektion som presenteras här på Footway. Våga matcha på olika spännande sätt. Njut av skorna från Menbur som finns i en lång rad olika utföranden på Footway. Hitta de personliga festfavoriterna redan i dag.

Menbur skor online på Footway

Hitta dina favoritskor snabbt och enkelt på Footway. Menbur har ett stort och spännande utbud och här har du möjlighet att hitta dina personliga favoriter bland allt från klackskor till spännande platåmodeller. Välj mellan skomodeller i många olika färger, material och utföranden. Dessutom ingår snabb leverans, fri frakt och fri retur. När du handlar dina skor på Footway ingår alltid 180 dagars öppet köp.

Mologa
SALE
Dnieper
FEW LEFT
Impati
FEW LEFT
Fawcett
FEW LEFT
Arvensis
FEW LEFT
Mifune
FEW LEFT
Baker
SALE
Isre
SALE
Tyree
SALE
Aloe Stritulata
FEW LEFT
Mulanje
FEW LEFT
Convallaria
FEW LEFT
Chistine
FEW LEFT
Tianshan
FEW LEFT
Model 05163
FEW LEFT
Pasionaria
FEW LEFT
Aland
SALE
Acer
SALE
Impati
SALE
Damia
SALE
Sylva
SALE
Danube
SALE
Mulanje
FEW LEFT
Mare
FEW LEFT
Lyell
SALE
Carica
FEW LEFT
050000W01
FEW LEFT
049960W19
FEW LEFT
Prut
FEW LEFT
Raslton
FEW LEFT
Ural
FEW LEFT
Mulanje
FEW LEFT
Savoia
FEW LEFT
Yasleh
SALE
Yasleh
SALE
Yasleh
SALE
4679
SALE
Salvia
SALE
Aland
SALE
Perici
SALE
Blum
SALE
Rooney
SALE
Cynara
SALE
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

51 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK