Marco Bossi Skor Online

0 träffar

Marco Bossi – klassiska läderskor från Italien

Gillar du de traditionella läderskorna från förr? Då är Marco Bossi något för dig. Detta varumärke fokuserar på att tillverka skor i läder och skinn med en klassisk design och stil. Du hittar inga onödiga eller överflödiga detaljer. Med Marco Bossi är det stilrent och klassiskt som gäller.

Marco Bossi skor historia och kända modeller

Det italienska företaget Marco Bossi är experter på att tillverka skor i äkta läder eller skinn men även i moderna material som exempelvis syntet. Deras design går ut på att hålla de gamla traditionerna vid liv, något de gör med sina rena linjer och bekväma passform. Företaget är kända för sina svarta klassiska läderskor.

Marco Bossi skor stiltips och skötsel

Att ta hand om dina Marco Bossi skor är enkelt. Skorna är först och främst tillverkade för att hålla länge. Om du sedan vill att de ska se extra fina ut så kan du putsa och vårda skorna. Dessa skor passar bäst till stilrena klädstilar, som exempelvis kostymer.

Marco Bossi online på Footway

Köp dina skor från Marco Bossi här hos oss. Den stilrena designen passar lika bra att användas till de finare tillfällena som de gör till arbetsplatsen. Vill du klä upp dig så är Marco Bossi skor rätt skor för dig. Beställ idag så levererar vi skorna så fort som möjligt.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK