Marc O’Polo, Skor

90 träffar

Marc O'Polo skor

Marc O'Polo skor är Stockholmsmärket som strävar efter att hålla hög en kvalité och ett modernt uttryck på sina produkter. De riktar sig till trendmedvetna personer som är ute efter en snygg vardagslook.

Märkets start och utveckling

Marco Polo skor är ett svenskbaserat varumärke som grundades i Stockholm år 1967 av de tre männen Göte Huss, Jerry O´Sheets och Rolf Lind. De började med att designa en skjorta i lapptäcksteknik av handvävd indisk bomull. Sedan dess har de tagit steget till Tyskland där huvudkvarteret är placerat idag och har nära 2000 anställda över hela världen. Märket vill vara modernt och tillverka kläder och skor för det vardagliga livet. Materialen ska hålla hög kvalité och arbetsmiljön både i fabrikerna och i Marco Polos egna affärer ska en vara hälsosam arbetsplats. De vill utvecklas och hålla en hög standard på sina produkter och fortsätta att vara ett märke som förknippas med kvalité.

Marc O'Polo skor

Footway har ett stort utbud av Marc O'Polo damskor. Den skandinaviska stilen märks fortfarande i de stilrena linjerna som är snygga till kjol eller byxor beroende på modell. Marc O´Polo lågskor i offwhite är fräscha att använda under den varma årstiden och kombineras med shorts eller med ett par snygga jeans för en avslappnad vardagslook. Samma modell finns också att beställa i klassiskt mörkblått, färgen som alltid är rätt. För lite mer festligare tillfällen eller som jobbsko passar Flat shoe 780 med sitt mörka läderutseende och dubbelknäppning. Det är en sko som fungerar året om och som snabbt ger ett välklätt utseende.

Materialval i Marc O´Polo

Marc O'Polo skor använder de finaste skinnen och lädret i tillverkningen av sina skor. För de som föredrar tygskor finns även möjlighet att välja på det, främst inom lågskor och sneakers. Lädret de använder är vegetabiliskt garvat av italienskt ursprung. Ett par snygga, blanka skinnskor vill man ska hålla länge och lägger du ner lite tid på skovård har de goda utsikter att vara i många säsonger. På Footways blogg finns många smarta tips på hur du håller dina skor rena och vårdar dem. Se till att alltid torka bort smuts från sulan och tyget samt smörj in dem för att skinnet inte ska spricka.

Marc O'Polo skor online på Footway

Hitta till Marc O'Polo shop online på Footway. Vi har ett stort utbud av boots och lågskor inom märket. Hittar du inget som passar din smak, finns hundratals andra märken att välja mellan på vår hemsida. Alla skor finns i lager, vilket gör att vi kan hålla låga priser och ha snabba leveranser. Vi erbjuder alltid 180 dagars öppet köp.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Loafer Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Moccasin
FÅ KVAR
Sneaker
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

90 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK