Manas Skor Online

0 träffar

Manas – handgjorda skor från Italien

Du kan hitta flera italienska varumärken hos oss, men få håller samma höga nivå som Manas. Det italienska företaget är kända för att skapa innovativa och bekväma skor av riktigt hög kvalitet. Hitta ett par nya klackade skor till sommaren eller finare tillfällen här hos oss.

Manas skor historia och kända modeller

Företag grundades 1956 i Montecosaro, Italien. Grundaren, Giuseppe Sagripanti, var bland de första i Italien som använde sig av vulkaniserat gummi för att skapa mjuka och sköna sulor. Det är Manas öga för detaljer och innovation som har lett till att företaget blivit framgångsrikt över hela världen.

Manas skor stiltips och skötsel

Manas tillverkar skor för kvinnor som vill se uppklädda och stilrena ut. Skorna är oftast tillverkade av läder och skinn men kan även vara gjorda av syntet och textil. Oavsett vilket material, så kan du räkna med att skorna kommer att hålla hög kvalitet. Matcha dina skor från Manas med en klänning eller en vacker kjol.

Manas online på Footway

Hitta ett par äkta italienska skor från ett företag med mer än ett halvt sekels erfarenhet. Med skor från Manas blir det aldrig fel. Beställ de redan idag, och kom ihåg att vi på Footway bjuder på frakten och returen. Vi ser till att du får hem dina skor så fort som möjligt.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK