Skor

17 träffar

Originell och okonventionell

F-troupe skor är omtyckta för sina originella och okonventionella design som innefattar allt från androgyna brogues till söta sandaler och stövlar med en tomboy-touch. Märket är populärt bland en stor skara kändisar, såsom Misha Barton, Keira Knightley och Lily Allen.

Ungt märke med troget följe

Berättelsen om F-troupe börjar 2003 när företaget startades av den självlärde designern Mick Hoyle. Men även om märket är ett ungt sådant har det redan hunnit bygga upp en trofast skara av följare. F-troupe skor är omtyckta för sina originella och okonventionella design som innefattar allt från androgyna brogues till söta sandaler och stövlar med en tomboy-touch. Redan från början blev F-Troupe ett populärt märke bland en rad kända ansikten, särskilt bland unga LA- kändisar såsom Chloe Sevigny, Misha Barton och Kristen Stewart och brittiska Sienna Miller, Lily Allen, Alexa Chung, Pixie Lott, Paloma Faith och Keira Knightley. F-troupe öppnade sin första fysiska butik i Londons Soho år 2010 och där finns märkets fulla kollektion av skor, samt vintage lapptäcken, smycket och konst från efterkrigstidens Ryssland.

Brittisk charm med F-troupe skor

Varför inte krydda din look och personlighet med ett stänk av brittisk charm från F-Troupe? Hos Footway hittar du till exempel den omtyckta F-Troupe Butterfly, en bekväm och trendig sko med inspiration från Oxford. Denna sko har en feminin touch och matchas ofta med vita strumpor och kjol. Eller varför inte matcha vår- eller sommarplaggen med F-troupe knot Wedge, en originell kilklackssko, som garanterat får folk att titta en gång extra. Denna sko passar bra till såväl fest som vardag och kan beroende på vilken färg du väljer matchas med de flesta kjolar och klänningar från garderoben. Oavsett stil kommer dina F-Troupe skor garanterat att bli en av dina nya favoriter.

Skötsel för hållbara skor

F-troupe skor kommer i en rad olika material och utföranden, såsom skinn, tyg och mocka. Oavsett material är det viktigt att sköta om skorna för en längre hållbarhet. Såväl skinn som mocka håller bäst med en impregnering som håller fukt och smuts borta. Särskilt mocka är ett känsligt material som behöver ses efter regelbundet för att den nya känslan ska stanna kvar länge. Det finns särskilda produkter för att ta hand om detta material, såsom mockaborste, slipkloss och rengöringsschampo. Slipa skorna och var extra noga på fläckar och blanka delar. Applicera en flytande skokräm för mocka och nubuck, vilket skyddar och reparerar färgen. När skokrämen verkat i cirka tio minuter kan du rugga ytan med en mockaborste.

F-troupe skor online på Footway

Köp dina lågskor på Footway idag. Vi står för att leverera kvalitetsskor för alla smaker och stilar, alltid med snabba leveranser och med kundservicepersonal som är redo att hjälpa till med att besvara dina frågor. Vi på Footway vill att du som kund ska känna sig trygg med att handla hos oss, därför erbjuder vi 180 dagars öppet köp och alltid fri frakt och retur.

Cloud pump
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Knot wedge
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Pepa Ribete
FÅ KVAR
Nyheter
Sida 1 av 1

17 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK