Skor

15 träffar

Boxfresh skor - urban design av hög kvalitet

Unna dig ett Boxfresh skor! Boxfresh tillverkar trendiga och stilrena skor av bra och hållbara material som skinn och tålig textil. Med en kraftig gummisula får du optimalt grepp på olika underlag. I sortimentet finns något för alla, oavsett om du letar efter streetinspirerade skor eller om du är på jakt efter något mer funktionellt.

Boxfresh skor historia och kända modeller

London har alltid varit en viktig modemetropol och det märks verkligen hos Boxfresh. Det brittiska skoföretaget har sedan 1989 tillverkat snygga och streetinspirerade skor med urbana influenser. Skorna håller hög kvalitet och går att användas både till stilrena chinos och slitna jeans.

Boxfresh skor stiltips och skötsel

Med ett par Boxfresh skor är du alltid redo för dagen. Här hittar du ett fylligt sortiment av trendiga sneakers i äkta skinn. Smörj in dina skor regelbundet för att skydda de mot vatten och smuts. Alla gillar olika och just därför erbjuder Boxfresh skor i olika färger och modeller, för att du enklare ska kunna välja.

Boxfresh skor online på Footway

Vi på Footway har samlat ett varierat och spännande utbud av snygga Boxfresh skor. Klicka hem dina nya favoriter och klä dig bekvämt och snyggt! Vi bjuder som vanligt på frakten, returer och du får alltid 180 dagars öppet köp. Välj vilket betalsätt som passar dig bäst.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Bo Zelos
3 FÖR 2
BO Swapp
3 FÖR 2
BO Sparko
3 FÖR 2
BO Sparko
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Skelt
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Pepa Ribete
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

15 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK