Skor

20 träffar

Mentor – stilren design med attityd

Det finns få företag som kan skapa lika stilrena och klassiska skor som det danska företaget Mentor. Du hittar skor till både damer och herrar här hos oss. Samtliga håller samma höga kvalitet och är designade för att ge ett uttryck av utsökt klass och stil.

Mentor skor historia och kända modeller

Mentor är ett danskt varumärke som tillverkar skor med attityd. Deras vision är att kombinera historia med elegans och rock and roll, något de har lyckats med väl. Hos oss hittar du många vackra och stilrena skomodeller som är gjorda av de bästa materialen. Letar du efter originella och unika skor så är Mentor ett utmärkt val.

Mentor skor stiltips och skötsel

De flesta skorna från Mentor är gjorda av läder eller mocka. Det är dessa material som ger skorna dess komfortabla känsla och stilrena utseende. Det gäller att komma ihåg att både läder och mocka är levande material som förändras. Det finns flera sätt att vårda dessa typer av skor.

Mentor skor online på Footway

Handla dina Mentor skor från oss på Footway redan idag. Vi ser till att du får hem dina nya skor så fort som möjligt. Vi sätter alltid kunden i centrum. Det visar vi genom att både bjuda på frakten och returen. Det ska vara lätt att köpa hem nya skor på nätet.

Hanna
3 FÖR 2
W6544
3 FÖR 2
Boot
3 FÖR 2
Boot
3 FÖR 2
Desert Boot
3 FÖR 2
Desert Boot
3 FÖR 2
Slät mocka
3 FÖR 2
Olivia
3 FÖR 2
Model W6582
3 FÖR 2
Carlita
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

20 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK