Skor

283 träffar

True Religion - inte bara jeans

Det är något visst med den klassiska amerikanska jeansstilen som utvecklas på modescenen i Los Angeles. Den vittnar liksom om ett hälsosamt leverne, om strandhäng och om grillkvällar med vänner. True Religion har sedan starten 2002 gjort sig känt som ett livsstilsmärke med både skor, boots och accessoarer.

Stygnet som blev True Religions framgång

True Religion revolutionerade jeansmarknaden 2002, när de tog fram en ny typ av stygn för jeans och succén var snabbt ett faktum. Sedan dess har de gjort ikoniska jeansmodeller som burits av kändisar världen över. På senare år har de även börjat göra skor och vi tror att de kommer bli minst lika kända på den scenen.

Skor från True Religion

Ett par skor från True Religion passar såklart bra till jeans, till exempel på en avspänd sommarfest eller dejt. Skorna är kvalitativa och tar du hand om skinnet, genom att till exempel använda en conditioner, så håller de ännu längre.

True Religion-skor på Footway/h2> Ett par skor från True Religion är precis lika kvalitativa som jeansen som gjorde märkets succé. De är både klassiska och moderna på ett inspirerande sätt. Du köper dem hos Footway, med snabb leverans, fri frakt och retur, samt öppet köp i 180 dagar.

Oakford Black
FEW LEFT
Oakford Dk Brown
FEW LEFT
Reuban Black
FEW LEFT
406820 Black/Lime
FEW LEFT
Noelle Black
FEW LEFT
Mayport Black
FEW LEFT
Shenzi Black
FEW LEFT
Evade Navy
FEW LEFT
101 Oxblood
FEW LEFT
Jacy Red
FEW LEFT
101 Smokethorn
FEW LEFT
Austin Black
FEW LEFT
205
FEW LEFT
Wilde Black
FEW LEFT
Jacy White
FEW LEFT
Sida 1 av 5

283 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK