Lloyd Skor Online

158 träffar

Lloyd - när kvalitet förenas med komfort

Lloyd skor har redan från början producerats med kundens bekvämlighet i fokus. Designen kan variera men både trendiga och mer klassiska modeller har en sak gemensamt och det är kvaliteten. Skor från Lloyds kan man bära hela dagen.

Skomärket från Bremen fick nytt namn

Varje Lloyd sko har sitt ursprung i Bremen. Företaget grundades i slutet av 1800-talet och hette då H.F. Meyer Schuhfabrik. På 1920-talet hade företaget vuxit och för att nå längre ut på marknaden så bestämde man sig för att ändra namnet till det mer internationellt passande Lloyd. Företaget flyttade på 40-talet till en by som heter Sulingen och där finns det ännu. Från början producerades huvudsakligen herrskor, men 1969 så startade Lloyds första ''Han och Hennes'' program. De första skorna som skapades i serien hette ''Romeo och Julia'' och idag hittar man många vackra damskor av samma höga kvalitet som herrarnas i kollektionerna.

Lloyd skor har röda streck och halvstorlekar

Produkterna från Lloyd kontrolleras noga under tillverkningen och det märks att skorna har över ett sekels hantverkarerfarenhet bakom sig. Alla skor kännetecknas sedan 60-talet av en liten detalj i form av röda streck på hälen och det har med tiden blivit synonymt med kvalitet. Att de även går att hitta i halvstorlekar har gjort dem ännu populärare. Lloyd herrskor har precis som damskorna av märket en härlig passform som gör fötterna glada. Varför inte investera i ett par sköna Lloyd Hel Black i mjuk mocka med fjädrande sulor av gummi? För damer finns också många vackra skor och stövlar i härliga färger.

Kvalitetsprodukter behöver också skötsel

Även om dina Lloyd skor är tillverkade i starka och smidiga material så behöver de lite omsorg för att hålla. Skor som är sköna att bära bör ju räcka så länge som möjligt. Vore det inte tråkigt om skorna skulle tappa formen eller gå sönder just när du gått in dem? Håll skorna så rena som möjligt och om de blir riktigt våta så låt dem gärna lufttorka. Skor av mocka kan borstas så att smuts och grus faller av och läder måste smörjas regelbundet för att hållas mjukt. Om du sköter om dina favoritskor så kommer de också att hålla länge och ta hand om dina fötter på bästa sätt.

Lloyd skor online på Footway

Hos Footway kan du hitta både lågskor och stövlar när du behöver dem. Här kan du handla skor och vara säker på att få dem med snabb leverans och dessutom kostar varken frakt eller eventuell retur något. Om produkten inte skulle passa eller om du har ändrat dig så kan du alltid skicka tillbaka den. Här har du alltid 180 dagars öppet köp om du mot förmodan ångrar dig.

15-302-00 Schwarz
FÅ KVAR
25-742-00 Schwarz
FÅ KVAR
Haily Tdm/ebony
FÅ KVAR
Osmond Black
FÅ KVAR
Gama Cigar
FÅ KVAR
Patriot Black
FÅ KVAR
Jerry Cognac
FÅ KVAR
Tampico Kenia
FÅ KVAR
Kassan Kenia/blue
FÅ KVAR
Haarlem Ocean
FÅ KVAR
Jerry Pacific
FÅ KVAR
Madoc Black
FÅ KVAR
Jervis Kenia
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

158 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK