Lipsy Skor Online

6 träffar

Lipsy skor lyfter dig

Det är något särskilt med klackskor. Dessa snygga, sensuella och trendiga skor gör dig längre och ger hela outfiten ett mer modernt och snyggt utseende. Förutom klackskor erbjuder Lipsy sneakers i olika utföranden. Här kan du välja bland många läckra klackskor från populära Lipsy och hitta ett par skor som tilltalar dig. Välj bland många färger och mönster!

Lipsy skor historia och kända modeller

Lipsy är ett brittiskt företag som är välkänt i många länder för sin trendiga design och bekväma komfort. Lipsy skor är utvecklade för den moderna och ungdomliga kvinnan som alltid är först med de senaste trenderna. Företaget har sin bas i London, en stor modemetropol. Här utvecklas bekväma, snygga och hållbara skor.

Lipsy skor stiltips och skötsel

Med ett par snygga Lipsy skor är du redo för både en vild utekväll med kompisarna, men även för en dag på stan. Lipsy skor tillverkas av olika material, exempelvis satin, syntetskinn och tålig textil. Bäst är det att lämna dina Lipsy skor hemma när regnet vräker ner. Matcha med en tight klänning eller ett par höga jeans.

Lipsy skor online på Footway

Klä dig trendigt med Lipsy skor! Vi på Footway har tagit hem många olika klackskor i både enfärgat och mönstrat. Vi skickar alltid ut beställningar så snabbt vi bara kan. Du betalar aldrig för frakten eller returerna. Vi på Footway bjuder även på 180 dagars öppet köp.

Simone
SALE
Simone
SALE
Beatrix
FEW LEFT
Annie
SALE
Baltimore
SALE
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

6 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK