Lila, Skor

204 träffar

Hitta dina favoriter bland våra lila skor

Dags för nya skor? Satsa på något mer annorlunda genom att köpa ett par lila skor. Lila är en snygg och diskret färg som passar till det mesta. Här kan du köpa både herr-, dam- och barnskor i lila. Lila är inte bara en färg, den finns i mängder av nyanser och kombinationer. Kanske gillar du en riktigt starkt lila färg? Eller föredrar du något mer dovt och mörkt? Oavsett vilka önskemål du har kan du garanterat hitta ett par lila skor som passar perfekt till din personliga stil.

Elegant och stiligt

Lila har något tjusigt, elegant och nästan kungligt över sig. I vårt breda sortiment av lila skor kan du hitta många festliga skor som passar för finare tillfällen. Vi har bland annat häftiga pumps i lila men även snygga vinterkängor och Uggs i lila som passar utmärkt när vädret är kyligt och du samtidigt vill kunna klä dig fashionabelt. Få inspiration från mängder av omtyckta varumärken som bland annat Asics, Hunter, Reebok, Viking och Puma. När du handlar lila skor från oss kan du alltid räkna med hög kvalitet och en perfekt passform. Köper du dessutom äkta mocka- eller läderskor kommer dina skor att forma sig utmärkt efter dina fötter och bli bekvämare med tiden.

Experimentera med färg

Att våga sig på färg i sin outfit kan ibland kännas utmanande, men du kan vara lugn. Du behöver inte klä dig i galna mönster och starka färger för att se pigg ut. Tvärtom, det kan gott och väl räcka med att ersätta ett svart element från din outfit med lila. Istället för dina vanliga skinnskor i svart kan ett par lila skor bli pricken över i:et i din outfit, även om du bär slitna jeans, en skjorta och en vanlig jacka.

Fräscha skor längre

Om du tar hand om dina nya lila skor kommer de hålla sig fina längre. Men även om man verkligen putsar, tvättar och rengör skornas utsida kan det upplevas som att skorna med tiden förlorar sin fräschör. Detta är dock enkelt att fixa. Fortsätt att rengöra ytan regelbundet, men kom även ihåg att hålla skornas insida fräscha. Börja med att ta ur innersula, särskilt om du har ett par lila träningsskor. Då kan skorna lufta sig inuti. Om det finns en odör i skorna kan du reducera denna genom att lägga i speciella stenar i skorna när du inte använder dem. Stenarna drar ur fukt och lukt på ett effektivt sätt.

Edda Purple
70-47771 Multi
Norbert Blue
Naggen Blue
FÅ KVAR
Run Purple
Vika Burgundy
Swosh Purple
Inso Purple
Siljan Dk Purple
Dary Rosa
FÅ KVAR
Närke TX Blue
Salo Lt Pink
FÅ KVAR
Salo Dk Purple
Hyde Park Red
Vallby Cerise
Gimo Wp Purple
Nolvik Burgundy
Broby Wp Blue
Sida 1 av 4

204 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK