Levi's, Skor

1 träffar

Levi's skor, för fest och vardag

Levi's skor och boots har hög kvalitet och är tillverkade i den frihetliga och självsäkra anda som gjort Levi's till ett av världens mest älskade klädföretag världen över.

Skor och boots från mästarna på jeans

Levi's är ett av världens mest kända varumärken. I mer än 150 år har Levi's utvecklat en stark identitet som handlar om oberoende, frihet och självförtroende. Framförallt i informella sammanhang. Även om klassiska jeans fortfarande står för den största delen av Levi's försäljning så gör man idag de flesta typer av kläder och accessoarer. Levi's är ett livsstilsmärke och om du gillar vad företaget representerar kan du vara klädd i Levi's från topp till tå. Oavsett om det handlar om jeans och andra kläder i Denim eller om Levis skor så är varumärket en kvalitetsstämpel. Skorna är gjorda för att användas och för att vara sköna, vad än dagen har att erbjuda.

Levi's skor passar till allt, överallt!

Levi's är ett livsstilsmärke och om du gillar vad företaget representerar kan du vara klädd i Levi's från topp till tå. Om du är på jak efter efter en Levi's herrsko som tål lite tuffare förhållanden är Levi's originals ett säkert val. Levi's gör skor som du kan använda till vardags. Man har också ett par modeller i en design som sticker ut lite mer och som kanske kan bli pricken över i:et i en mer festlig outfit. Även boots är en skotyp som numera fungerar i de flesta sammanhang. I stilrena Tex Oily Suede är du lika redo för en natt på stan som en dag i stallet.

Funktionella skor i beprövade material

Levi's gör skor och boots i beprövade och funktionella material som läder, gummi, mocka och canvas. Flera modeller har förstärkt tåparti. Skorna har en såpass hög kvalitet att du tjänar på att ta hand om dem. Särskilt om du använder dem mycket. Skor ska helst vara torra när du tar på dig dem. Därför är det bra att ha två par vardagsskor så att de kan torka ordentligt innan du måste använda dem. Skor i ljus mocka är extra känsliga men när det handlar om dina Levi's kan små repor och färgskiftningar som kommer med åren klassas som snygg patina. Det gäller för Levi's skor skor såväl som jeans.

Levi's skor online på Footway

Om du letar efter Levi's skor på nätet hittar du flera modeller från detta ikoniska företag här hos oss på Footway. Om du vet vad du vill ha för typ av sko men är osäker på märke tipsar vi om liknande modeller när du klickat på en specifik sko som verkar intressant. Förutom låga priser erbjuder vi våra kunder mycket förmånliga köpvillkor. Vad sägs om fri frakt - snabbt från vårt eget lager, fria returer och 180 dagars öppet köp?

219101-782
FÅ KVAR
219101-782
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK