Lågskor

0 träffar

Seglarskor – inte bara för segling

Seglarskor är inte längre bara för segling, de kan anpassas för att lätt passa till vilken garderob som helst. De är lika användbara med ett par jeans som de är med en kjol eller ett par snygga chinos. De är oftast gjorda i mjukt läder men finns även i varianter som är gjorde i textil och andra material. Seglarskor finns för både män och kvinnor, och modellerna är anpassade så att de varierar från det mer feminina till det maskulina - som till exempel brunt läder och färgglada textiler. Seglarskor passar till vår, sommar och tidig höst.

Ta inspiration från seglare

Seglarskor är utvecklade för att se till att båten inte får märke från exempelvis mörka sulor och har med åren blivit populära även utanför seglingsvärlden. Seglingskor kan lätt bäras med olika typer av kläder. Du kan kombinera dem med ett par jeans eller linneshorts om det är sommar. De finns i flertalet färger så det är lätt att kombinera dem med vad du än vill ha på dig i klädväg. Med ett par seglarskor kan du uppdatera din garderob på ett enkelt sätt, eftersom de passar med olika typer av kläder.

Skor designade efter en hunds tassar

När Amerikanen Paul Sperry såg sin hund springa över is lade han märke till hur enkelt det var för hunden att springa över hala ytor, såsom is. Han karvade sina sulor så att de liknade hundens tassar och använde sedan den metoden när han började designa skor. Skorna passar utmärkt till en båts hala ytor, men de är också snygga, stilrena och kan användas när som helst. Innan 70-talet användes de mest av seglare men sedan dess har de blivit populära som vanliga utanför seglingsvärlden.

Seglarskor online på Footway

Footway har alla typer av seglarskor och deras sortiment är lätt att söka igenom. Du börjar med att söka på din skostorlek och kan sedan lätt titta igenom vilka seglarskor som finns för dig. Deras sortiment innehåller alla typer av färger och material, så att du lätt kan hitta den sko du söker, oavsett vilket tillfälle du behöver den till. Både män och kvinnor kan välja från ett stort utbud. Du hitta där märken som Timberland och Sebago, men också ett flertal andra mindre kända märken - små guldkorn och smultronställen för dig som vill vandra nya vägar i ditt skoletande. Footway gör det lätt för dig att hitta och köpa skor som passar dig.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK