Lågskor

4 600 träffar

Lågskor för alla

Varmt välkommen till en av våra största butiker. Bland våra lågskor kan du leta bland märken som Kavat, Vans, Crocs, Vagabond och många andra. Här finns lågskor dam, lågskor herr, lågskor med snörning, lågskor utan snörning och massa annat spännande. Ta dig en titt!

Lågskor dam

I och med att lågskor är en så pass bred kategori så kan du räkna med att hitta ett par nya lågskor till jeansen, klänningen, shortsen eller vad du kan tänkas vara ute efter. Tiden när tjejer väntas gå omkring i överdrivet feminina skor är sedan länge förbi – nu delar killar och tjejer på nästan allt och bland våra lågskor finns asfaltsdoftande Vans, stilrena Vagabond, funktionella Rieker och sköna Skechers.

Matcha dina lågskor

Lågskor passar till allt och idag kan du lätt bland hejt vilt mellan stilarna. Om du har en lång klänning bör du vara lite mer försiktig, de mår bäst i sällskap med ett par klackskor eller finskor. Men en kortare kjol eller klänning passar bra ihop med ett par lågskor – kanske ett par Converse för att fixa till en skön bohemstil. Tillsammans med ett par jeans fungerar Vans alldeles utmärkt, och till korta shorts är ett snyggt med ett par seglarskor.

Lågskor herr

De bästa sommarskorna kommer i två former: sneakers och lågskor. Vi har fullt med sneakers på Footway men just här ska vi snacka lågskor istället. Det givna valet för killar är Vans för street-stilen, Gant och Tommy Hilfiger för en klassisk stil och ett par seglarskor när det vankas snygg semester.

Finskor för herrar

Bland våra lågskor hittar du även alla finskor för herrar. Här hittar du ursnygga finskor från Dahlin, Senator, Vagabond, Loake och många andra märken. För att vara snyggast på festen bör du såklart investera i ett par finskor i läder – tänk på att ta väl hand om dina finskor. Läder ger dig en grymt snygg stil, men kräver också sin uppmärksamhet. Smörj in dina läderskor med fett om det behövs, och även skokräm. Det kan också vara bra att investera i rengöringsskum och impregneringsspray.

Klassiska herrskor

Oxford

Förmodligen den mest kända av alla klassiska herrskor. Blankt skinn och med snörning med låg klack. Perfekt till mörk kostym.

Loafer

Lofern saknar snörning och kan påminna om tofflor eller mockaskor, men kommer även i formen av Oxford-skor utan snören. Loafern passar bra med ett par fina chinos. Du kan hitta fler av våra loafers under siluetten ”finskor”.

Cap Toe

Om man tar en Oxford skor och dekorerar den med hålmönster så får man en Cap Toe-skor. Under den senaste tiden har Cap Toe-skor vuxit och letat sig till vardagslivet – även om den fortfarande passar perfekt till festen.

Monk Strap

Skor vars snören har ersatts med ett snyggt, rejält spänne. Om du känner för ett par mer uppfixade loafers kan Monk Strap vara ditt val.

Brogues

En variant av Oxford-skon fast med fler detaljer och en söm över skons främre del. Given på både festen och om du vill vara mer uppklädd till vardags.

Lågskor och tygskor för barn

Det kryllar av snygga och funktionella lågskor för barn. Några populära märken på Footway är Kavat och deras modell Huseby XC med spännen, Kavat Stockamöllan är också poppis – en öppen enkel sko med ett töjbart spänne som håller den öppna skon på plats när det vankas fart och lek. Vissa tygskor går att tvätta i tvättmaskin, men tänk på att lägga dem i en påse. Annars kan tygskor göras rent med tandkräm, borsta bara försiktigt. Varmt vatten och trasa fungerar också bra!

Lågskor online på Footway

Leta bland tusentals lågskor och hitta dina favoriter idag. Om du vill leta mer precist, prova att använda våra siluetter som finns här till vänster i menyn. På Footway får du alltid fri frakt, fria returer, snabb leverans och 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 77

4600 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK