Lacrosse Skor Online

23 träffar

Lacrosse skor för alla väder

En mångsidig sko som håller i vått och torrt. Tack vare unika materialval och stötdämpande funktioner klarar Lacrosse skor av trycket. Upptäck en kollektion från ett anrikt märke som aldrig tummar på kvalitet och funktion.

Tuffa tester ger skor med hög komfort

Amerikanska LaCrosse grundades redan år 1897. I dag är märket mer populära än någonsin. Upptäck komforten i dessa skor som är utvecklade för att hålla dig varm och torr om fötterna oavsett väder. LaCrosse är det perfekta skon för vandring och andra fritidsaktiviteter. Eftersom sulan har en speciell uppbyggnad ger en Lacrosse sko dig mycket god stötdämpning. Alla som vistas ute mycket i naturen vet hur viktigt det är att foten får ett rejält stöd i alla former av terränger. En av Lacrosse mest kända sko är AeroHead, en modell som tog fyra år att utveckla och dessutom testades i över 6000 km. När du väljer det anrika märket får du ett par vattentäta skor som håller värmen.

Lacrosse skor för alla väder

Det breda utbudet av gummistövlar för Footwear rymmer bland annat Lacrosse Hampton II. Det är en mycket komfortabel gummistövel i ett robust utförande med lågt skaft. Du drar på dig skon snabbt och enkelt och det låga skaftet ger sig optimal rörlighet. Välj mellan färger som skogsgrön, marinblå, svart och brun. Eller varför inte satsa på en spännande accentfärg som gul eller lila? Lacrosse stövlar finns även i snygga mönstrade utföranden. Kollektionen innehåller också stövlar med högt skaft för tuff väderlek. Med ett par bekväma stövlar är du alltid redo för all form av väderlek. Den snygga designen gör att man nästan kan hoppas på ett inkommande lågtryck...

Mångsidig sko av hög kvalitet

Den mångsidiga skon har många användningsområden. Lacrosse skor producerar även klassiska vandringskängor med snörning. Välj mellan modeller i olika skafthöjd. Outdoorälskaren kan se fram emot en kollektion med kängor som står emot hårda påfrestningar. Med slitstarka material, robust utförande och en god passform är det här skor för alla former av vandringar. Materialet andas och på så sätt håller du dig sval även om temperaturen stiger. En sula av gummi ger ett bra grepp oavsett terräng. Upplev naturen med ett par kängor som håller för höga påfrestningar. Komfort och kvalitet är ledorden i utformandet av dessa kängor från det amerikanska märket Lacrosse.

Lacrosse skor online på Footway

På Footway finner du alltid ett brett utbud av stövlar, kängor och lågskor från märket Lacrosse. Du har självklart alltid fri frakt och fria returer när du väljer att handla från oss. Dessutom behöver du inte vänta länge på dina nya skor, snabb leverans garanteras alltid. 180 dagars öppet köp ingår även om du till exempel skulle vilja byta storlek.

Inlägg om Lacrosse
V
Viktor Z, Footway -
V
Viktor Z, Footway -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

23 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK