Knowledge Cotton Apparel, Skor

3 träffar

Knowledge Cotton Apparel skor för alla modemedvetna män

Dessa stiliga herrskor från Knowledge Cotton Apparel har mer än en snyggt utseende. Skorna är väldigt bekväma och håller hög kvalitet. Bär skorna med ett par chinos eller till dina vanliga jeans. Här kan du välja bland många snygga färger som blått och brunt och även bland många olika modeller.

Knowledge Cotton Apparel skor historia och kända modeller

Knowledge Cotton Apparel är ett danskt företag som såg dagens ljus för första gången år 1969. Med en lång historia och mycket erfarenheter i bagaget, är Knowledge Cotton Apparel ett varumärke att lita på. Företaget tillverkar skor i skandinavisk och ren design med hållbara material som ekologiskt bomull och äkta läder.

Knowledge Cotton Apparel skor stiltips och skötsel

Eftersom de flesta skorna från Knowledge Cotton Apparel är tillverkade av ekologisk bomull är det bäst att bära skorna vid torrt väder. I övrigt behövs ingen särskild skötsel. Dina snygga Knowledge Cotton Apparel skor kan du med fördel bära till både en festlig kostym, ett par jeans eller dina sommarshorts.

Knowledge Cotton Apparel skor online på Footway

Värna om miljön samtidigt som du unnar dig ett par snygga skor genom att klicka hem ett par läckra Knowledge Cotton Apparel skor från oss. Vi på Footway har samlat ett brett utbud av Knowledge Cotton Apparel skor för den modemedvetne mannen. Du betalar aldrig för frakten eller returer hos oss – det bjuder vi på.

Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK