Skor

71 träffar

Dasia skor – när du värdesätter kvalitet

Dasia har länge varit populära för sina många varianter av skomodeller och material men även av den höga kvaliteten. När du vill ha ett par nya skor i en stilren design som fungerar till det mesta, kan du garanterat hitta något du gillar från Dasia. Varumärket präglas av en förmåga att kombinera både modernitet och trender samtidigt som materialval och stilrenhet gör skorna eleganta. Välj bland många vackra färger och skomodeller, vi har skor för både herrar och damer.

Hållbara material till bra priser

Om det är något Dasia är mästare på så är det att skapa fantastiska skor av högsta kvalitet men utan att ta några överpriser. Dasia skor är otroligt prisvärda och du hittar ofta skor under tusenlappen som ändå är tillverkade av äkta skinn eller mjuk mocka. När du vill ha ett par skor som du kan gå i hela dagen utan att bli trött, eller som ska fungera till både jeans och klänning, har vi flera modeller som kan vara intressanta. Välj bland enfärgade skor eller satsa på något mer utstickande, kanske ett par beigea skor i ormskinnsimitation?

Till fest, på resan eller på jobbet?

Kanske är du på jakt efter ett par skor att bära vid ett särskilt tillfälle? Oavsett om du ska festa, spendera hela dagen på jobbet eller helt enkelt shoppa på stan, är skor från Dasia alltid ett bra val. Du kan snabbt ta av dig och på dig skorna och det äkta lädret formar sig perfekt efter dina fötter. Just läder är väldigt smart på skor eftersom det expanderar och får samma form som dina fötter och dina rörelser. Med tiden blir skorna mjukare, snyggare och skönare. Matcha ett par blåa Dasia skor tillsammans med en blå tunika, eller mixa och matcha färger och mönster precis som du vill.

Trendiga Dasia skor online hos Footway

Hos oss på Footway kan du hitta mängder av vackra och trendiga skomodeller från svenska Dasia. Dessa prisvärda och fina skor kan du använda större delen av året och dessutom till många olika klädstilar. Få inspiration av vårt sortiment och beställ dina favoriter redan idag. När du handlar dina Dasia skor hos oss bjuder vi på frakten. Inom ett par dagar har du dina sprillans nya skor hemma. Kändes inte skorna perfekt? Du behöver inte oroa dig. Hos Footway får du 180 dagars öppet köp och kan enkelt returnera eller byta skor som inte passar.

"

FÅ KVAR
Sida 1 av 2

71 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK