Kängor

123 träffar

Tillsammans med en snygg bomberjacka, en rock eller en murrigt varm vinterjacka – sällskapet spelar nästan roll för våra älskade kängor. De bär upp nästan allt. Här vi samlat allt som platsar under kängor och hoppas att du ska hitta dina nya favoriter.

Det är trots allt inte bara under hösten som vi kan använda kängorna, de går att spatsera i året om – särskilt under vintern och våren.

Kängorna gör bohemstilen

Större delarna av 2015 har färgats och präglats av en bohemisk, hippedoftande stil som gjort kängorna ännu snyggare. Tröjor, jackor och skjortor i ylle, polotröjor och rejäla smycken gör att dina rejäla Dr. Martens eller Timberland-kängor får ökad livskraft och piggas upp ordentligt. Vita kängor har blivit mer populärt, precis som beiga – och de har alla funger bra tillsammans med rutiga skjortor och även casual-klänningar. Med hjälp av den här matchningen så kan du ju bära kängorna även på sommaren – även tillsammans med ett par korta jeanskjorts. Den slappa, snygga bohemstilen blir då ännu mer påtaglig.

Så vilket märke ska man välja? Det finns trots allt en uppsjö av snygga kängor och ibland kan det vara lite knepigt. Självklart ska du utgå från din egen stil först och främst, och vad du gillar – men vi tänkte även passa på att skriva lite mer om våra mest populära märken.

Två giganter – och många andra

Timberland, det mer eller mindre klassiska märket, har med sina sandfärgade och vattentäta kängor prytt fötter i hela världen. Ett par Timberland var länge populära i musikvärlden, och då främst inom hiphopkulturen. Idag är dock Timberland mer än så – faktum är att de är världen näst populäraste kängor. Ett par Timberland matchas enkelt med stuprörsjeans och en lång, slank vinterjacka för vintern, till sommaren fungerar korta jeansshorts och en fladdrig skogshuggarskjorta perfekt. Om du är på jakt efter funktionella kängor fungerar de också utmärkt. Trendigheten har kommer med åren men Timberland har blivit populära tack vare just sin mångsidighet – deras vattentäta kängor är perfekta för regniga dagar.

Engelska Dr. Martens är ett annat stort märke som med sina militärpräglade kängor fångat uppmärksamheten hos alla från punkare, mods och idag stilmedvetna tjejer och killar. Med sina tjocka sulor, gula ränder och glänsande eller matta, svarta färg passar de perfekt med en bomberjacka eller grå, snygg kappa.

Om du letar efter andra märken har vi många: här finns kängor från Björn Borg, Rieker, Kavat, Cat, Primeboots och många, många andra. Inom den här avdelningen har vi faktiskt samlat så många som 655 par kängor – självklart kommer du att hitta dina nya favoriter här.

Zing Gtx Navy
98-68350 Black
86-84301 Black
Tiger Black
REA
Dalby XC Blue
REA
98-68350 Camel
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Oden Ep Blue
Lucky Black
Sida 1 av 3

123 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK