Chukka boots

8 träffar

Wolverine skor håller för tusen mil

Wolverine skor är arbetskängorna som kom att bli en livsstil världen över. Gediget hantverk ger köparen komfort, säkerhet och kvalité. Med 130 års erfarenhet håller man vad man lovar.

130 år i branschen

G.A Krause trodde på möjligheter och tillfällen. Hans dröm var att ha sitt eget garveri och skotillverkning där han kunde utöva sitt hantverk och göra verklighet av sina idéer. 1883 gick drömmen i uppfyllelse då han grundade sitt företag som kom att bli grunden till Wolverine skor. 1903 tillverkades 300 par skor per dag i hans skofabrik i Michigan. Revolutionerande för denna tid var att han var den första som sålde delar av företaget till sina anställda. 1921 tog företaget namnet ""Wolverine shoe and tanning corporation"", vid denna tid hade man nått stora framgångar. Än idag ligger huvudkontoret i Michigan.

Wolverine skor har blivit en livsstil

1000 mile shoe som lanserades redan på 1910-talet är fortfarande ledmärket, det vill säga skon som ska hålla för tusen mil. Man garanterar samma hållbarhet och komfort som då. Wolverine kängor ger säkerhet i arbetet men sortimentet består även av vardagsskor. I modellen Wolverine apprentice i äkta läder med rejäl sula får man en vintersko av hög kvalité. Du som användare lovas förstklassiga skor med god passform för jakt, arbete, vinter och vardag. 130 års erfarenhet kan man lita på. I dag används de inte bara av arbetare utan av alla som vill ha en kvalitetssko. Wolverine har blivit en livsstil i över hundra länder.

Teknologi som garanterar köparen komfort

Redan på 1910-talet hade Krause uppfunnit en metod att bearbeta hästläder för att få det mjukt och smidigt, något som inget annat garveri klarade av. Än idag är Wolverine skor ett gediget hantverk som ger dig kvalité, passform och säkerhet. Olika teknologier har arbetats fram som garanterar köparen komfort och över 25 miljoner användare i världen kan inte ha fel. Stålhättor och halkfria sulor garanterar arbetaren säkerhet. Ta väl hand om din Wolverine genom att hålla dem rena. Du kan borsta dem med en mjuk borste och använda milt tvålvatten. Torka dem alltid i rumstemperatur och utsätt dem inte för hetta. Skor tillverkade i mocka impregneras med medel avsedda för det.

Wolverine skor online på Footway

Vill du köpa Wolverine boots i Sverige? Hos Footway finner du skor och kängor som lovar dig komfort och kvalité både för vardagen och arbetet. Du handlar tryggt hos oss och har alltid möjligheten att utnyttja vårt öppet köp som gäller i hela 180 dagar. Vi levererar snabbt och fraktfritt. Klicka runt och ta del av vårt sortiment där du hittar skor, stövlar och sandaler till hela familjen.

FÅ KVAR
Hyde Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Julian Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

8 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK