Chukka boots

6 träffar

Sixtyseven är ett spanskt skomärke med nordiska influenser. Det har därför också varit en självklarhet att designteamet alltid haft skandinavisk närvaro. Dynamiken mellan det klassiskt skandinaviska och det eldigt spanska ger ett unikt formspråk som visat sig vara mycket uppskattat.

Avskalad design

Det betyder en avskalad skandinavisk design med såväl modeller som material anpassade för vårt nordiska klimat. Detta mixas med det spanska temperamentet och kryddas ytterligare med trender hämtade från världens alla modemetropoler. Resultatet blir skor som håller en hög modegrad och som är riktigt sköna att ha på sig. En kombination som visat sig minst sagt populär och det är inte för inte som Sixtyseven växer allt starkare på den nordiska marknaden.

Skorna tillverkas i Spanien, som har en lång tradition av skotillverkning, vilket också innebär högsta kvalitet i alla detaljer, vilket i sin tur ger hållbara skor både ur ett rent slitageperspektiv, men den relativa närheten till Spanien ger också miljömässiga fördelar.

Örat mot rälsen

Trender kommer, trender går. Vissa av dem slår igenom och består. I alla fall en säsong eller två. Sixtyseven har känselspröten ute och scannar ständigt marknaden för att hitta trenderna som växer till sig och blir en del av modebilden. Det är där, i skiftet från trend till mode, som Sixtyseven ser till att du alltid är rätt.

Spana in Sixtyseven hos Footway

Sixtyseven är väl representerat hos Footway. Oavsett säsong, väderlek eller tillfälle så finns det alltid ett par Sixtysevens som passar. Kollektionerna spänner över flera stilar och du kan själv välja vad du vill komplettera din outfit med för typ av skor.

Sida 1 av 1

6 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK