Jack & Jones, Skor

103 träffar

Jack & Jones

Jack & Jones är märket för män som tillverkar och designar roliga och bekväma skor för den modemedvetna mannen. Jack & Jones kombinerar modern popkultur med ett gediget hantverksarv och skapar skor som ger ett stilfullt intryck med ren design. Bejaka din egna personliga stil med ett par Jack & Jones skor som med sin urbana stil och bekväma passform kommer att ta dig långt. Våga gå din egen väg med dessa stilrena tillskott i din vardagsgarderob.

Jack& Jones, en bestseller från Bestseller

Det danska märket Jack & Jones tillhör det stora modeföretaget Bestseller, vilket i sin tur är ett familjeföretag som startades året 1975 i Danmark av Merete Bech Povlsen och Troels Holch Povlsen. Jack & Jones kom till 1989 och har sina rötter i denimkläder. Klädesmärket har vuxit till att bli ett stort internationellt märke och med sina hela 15 000 anställda är företaget ständigt på topp när det gäller design och kvalitet. Jack & Jones skapar kläder och skor för män som är fria själar med självsäkerheten att gå sin egen väg och leva sina liv som de vill. Märket har en tuff attityd, samtidigt som det är avslappnat och trendigt. Med över 1000 butiker över hela världen och 38 länder, är Jack & Jones ett märke av världsklass och som är här för att stanna.

Mode för män med Jack & Jones skor

Jack & Jones designar numera även skor, till alla mäns stora glädje och, mycket mer! Detta märke är perfekt om du är ute efter enkla, stilsäkra och coola skor som inte tar över eller är pråliga, utan bara helt fantastiska i sig själva. För den modemedvetna och stilsäkra mannen passar dessa skor perfekt tillsammans med ett par jeans av samma märke, och en ledig skjorta, eller varför inte med en kostym för en avslappnad affärslook.

Jack & Jones online på Footway

Jack & Jones erbjuder ett urval mycket funktionella skor och satsar kontinuerligt på att skapa produkter av hög kvalitet som ger överlägsen komfort i vardagen. Hos oss på Footway hittar du det du söker, och det du inte visste att du sökte efter! Klicka hem ett par schyssta skor redan idag, och med våra snabba leveranser kan du ha dina nya skor på fötterna snabbare än snabbt! Givetvis har vi tänkt på allt, och erbjuder fri frakt och fria returer, så att du har mer slantar över till ett extra par.

FÅ KVAR
Marley Black
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

103 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK