Skor

229 träffar

Swedish Hasbeens skor ger dig kvalitet

Fröet till Swedish Hasbeens skor såddes i nedlagd träskofabrik med ett kvarglömt lager. Sen dess har varumärket utvecklats med otaliga modeller av den klassiska träskon. Sitt miljötänk, sin respekt för gammalt hantverk och naturliga material har man dock fortfarande kvar.

Med respekt för miljö och hantverk

I närheten av sin barndomsby, i en gammal träskofabrik nedlagd sedan 70-talet, hittade Emy Blixt 2006 ett parti träskosandaler. När hon tog med dem hem till Stockholm och började sälja till vänner och bekanta utgjorde det omedelbar succé och sagan om Swedish Hasbeens hade tagit sin början. När skorna från den gamla träskofabriken var slut var efterfrågan stor att Emy bestämde sig för att återuppta produktionen av de gamla svenska träskorna. Sedan dess har varumärket Swedish Hasbeens växt enormt och synts över hela världen samt burits av världsstjärnor som bland andra Sarah Jessica Parker. Trots den stora framgången tillverkas Swedish Hasbeens sko fortfarande för hand i små fabriker runt om i Sverige, allt för att bibehålla kvalitet och för att ta hand om miljön.

Swedish Hasbeens skor finns i många modeller

Swedish Hasbeens träskor utvecklas med nya modeller varje år och finns nu i långt många fler modeller än den klassisk träskon allt startade med. Du hittar bland annat boots, kängor, sandaler och pumps med både öppen och täckt tå. Swedish Hasbeens Plateau är en av de spännande modellerna i sortimentet. Denna sko har en tjockare platåsula vilket ger en bekväm passform då höjdskillnaden mellan tå och häl inte blir för dramatisk. Dessutom fungerar dessa skor till nästan allt: De är lika fina till långklänning, kjolen, jeansen eller jeansshortsen och ger en härligt avslappnad look som är perfekt så väl till sommarfesten som en lunch på stan.

Hantverk i trä och läder

Swedish Hasbeens skor tillverkas fortfarande för hand i Sverige. På Swedish Hasbeens har man den fasta uppfattningen att maskiner aldrig kan ersätta hantverk från kunniga människor med erfarenhet. Detta ger en sko som håller länge, också det en tanke grundad i ett fast miljötänk. Av samma omsorg för miljön tillverkas skorna av material som läder, trä och gummi. Eftersom skorna i naturliga material åldras de med värdighet, de blir till och med att bli vackrare och passa din fot bättre ju mer du använder dem. Var dock försiktig med att utsätta trä och läder för för mycket smuts och väta då detta kan bilda fläckar.

Swedish Hasbeens skor online på Footway

Swedish Hasbeens finns bland annat som klackskor, sandaler, kängor och boots i Footways stora sortiment. När du handlar skor hos Footway vill vi ge dig bästa tänkbara service: Hos oss får du snabb leverans och 180 dagars öppet köp. Det är också lätt att både handla och returnera, vi ger dig fri frakt och fri retur för att ditt skoköp skall bli så smidigt som möjligt.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
83969
3 FÖR 2
Rub 1 Black
3 FÖR 2
Rub47 Black
3 FÖR 2
Rub15 Indigo
3 FÖR 2
RUB2-30 Red
3 FÖR 2
Rub1 Red
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 4

229 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK