Skor

366 träffar

Saint Vacant skor för hållbara och snygga skor

Saint Vacant skor grundades 2005 och är ett skoföretag från Finland. Skor från Saint Vacant är perfekta för den som har höga krav på sina skor både när det kommer till komfort och utformning.

Saint Vacant skor bakgrund och filosofi

Från start hade märket och dess grundare Janne Lax ambitionen att tillverka och sälja måttbeställda skor, något som idag är ovanligt på marknaden. Utöver sina måttbeställda skor, presenterar märket också en linje, där designen är stilren med material av hög kvalitet. Det ger skor som är sköna för fötterna och som håller i längden!

Snygg stil länge med Saint Vacant skor

Tack vare den höga kvaliteten på Saint Vacant skor, kan du med rätt underhåll njuta av dina skor länge. I och med den stilrena och klassiska designen, fungerar Saint Vacant skor dessutom i de flesta lägen och situationer. Välj mellan lågskor och modeller med högre skaft och hitta dina favoriter!

Shoppa Saint Vacant skor online

När du shoppar dina Saint Vacant skor online hos oss på Footway får du gott om tid att testa hemma framför spegeln. Vi erbjuder alla våra kunder 180 dagars öppet köp, men också snabba leveranser samt fri frakt och retur!

Oakford Black
FÅ KVAR
Reuban Black
FÅ KVAR
Oakford Dk Brown
FÅ KVAR
Evade Navy
FÅ KVAR
Mayport Black
FÅ KVAR
Shenzi Black
FÅ KVAR
101 Oxblood
FÅ KVAR
Tulip3275 465
FÅ KVAR
Noelle Black
FÅ KVAR
Jacy Red
FÅ KVAR
Austin Black
FÅ KVAR
101 Smokethorn
FÅ KVAR
Wilde Black
FÅ KVAR
Jacy White
FÅ KVAR
Sida 1 av 7

366 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK