Skor

207 träffar

Pavement skor för elegantare vardag och fest

Pavement är ett trendigt skomärke med skor i alla de senaste modellerna – för både vardag och fest! Hitta dina favoriter, med eller utan klack, hos oss på Footway och njut av att vara både snygg och bekväm.

Skandinavisk stil och sofistikerat hantverk

Alla skor från Pavement är tillverkade med omsorg och har sulor av gummi och yttermaterial av läder eller syntet beroende på skomodell. Välj mellan olika typer av skor för sommar, höst, fest eller vardag och hitta dem som kompletterar din stil och garderob bäst.

Styla dina Pavement skor

Pavement skor är enkla i sin design och ger ett stilfullt, modernt och skandinaviskt intryck. Det gör att skorna är enkla att kombinera med andra plagg och kan användas både till vardags och fest - för att klä upp eller ner en outfit. Tack vare sina naturliga färgskalor, passar skor från Pavement ihop med det mesta och är enkla att styla. Använd gärna ändamålsenliga skovårdsprodukter för längre hållbarhet.

Shoppa Pavement skor online

Komplettera din skogarderob med skor från Pavement hos oss på Footway. Utöver snygga skor erbjuder vi snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp. Det gör att det både är enkelt och kul att shoppa hos oss!

Carina Black
FEW LEFT
Tulip3275 465
FEW LEFT
Vivi Black
FEW LEFT
Ava Loop Black
FEW LEFT
Karen Green Suede
FEW LEFT
Rub1 Deep Red
FEW LEFT
Rub 21
FEW LEFT
Nature 52
FEW LEFT
Dee Black
FEW LEFT
Sida 1 av 4

207 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK