Skor

165 träffar

Treksta skor -En ledande outdoorsko

Treksta skor ger dig en riktig bekväm outdoorsko. Speciell NestFit-teknologi gör att skon sitter skönt på foten. Gore-Tex håller dig torr och Hypergripsulan minskar risken att halka. Hos oss på Footway finns Treksta för både barn och vuxna.

Med ambition att vara nummer ett

Treksta sko har i över 25 års tid jobbat med att ta fram den perfekta outdoorskon. Det resulterade i en sko som både är tålig, lätt och bekväm. Trekstas grundare, D.C Kwon, hade redan 1988 en filosofi: Att vara nummer ett! Att vara bäst på både kvalitet, komfort och stil är en filosofi som företaget än idag arbetar efter. Den målsättningen har verkligen gett resultat: Idag är Treksta ett av de ledande varumärkena inom sitt område. De har har också gjort sig ett namn genom att vara tillverkarna av världens första lätta vandringssko, en merit som är svårslagen. I sortimentet finns skor för alla, både kvinnor, barn och män.

Minska halkrisken med Treksta skor

På Treksta vill man göra det lätt för hela familjen att köpa bra outdoorskor, därför finns skorna för både kvinnor, män och barn. Barn speciellt behöver rejäla skor, skor som inte hindrar vild lek, som inte blir blöta och som man inte halkar i när man springer fort. Treksta barnskor hittar du i flera modeller och färger hos Footway. Alla Treksta skor, både barn och vuxenmodeller, är utrustade med Hypergrip vilket är en yttersula som ger fantastiskt fäste på alla sorters ytor. Med hjälp av den kan du känna dig trygg på alla typer av underlag. Testa själv på halkiga rötter, slippriga stenar i skogen och på isblanka gator - du kommer bli nöjd!

Med unik teknologi för bästa passform

Treksta Gore-Tex skor är utvecklade för att stänga ute väta och släppa igenom fukt. Gore-Tex gör detta möjligt då det är ett material som andas på ett unikt sätt. Trots att det fungerar som en barriär för väta så släpper det ut fukt från dina skor. Treksta skor har även avancerad så kallad NestFit -teknologi vilket är en sula utformad efter din fot. Den är designad för att du ska kunna röra dig naturligt. NestFit är dessutom helt unikt för just Treksta. För att sköta din Gore-Texsko på bästa vis bör du låta den självtorka. Under torktiden kan du också fylla den med tidningspapper för att dra ur fukten.

Treksta skor online på Footway

Du hittar kängor från Treksta hos Footway. Denna outdoorskor finns för både barn och vuxna och håller foten varm och torr i de mest ogästvänliga väder. Alla Trekstaskor är dessutom utrustade med Hypergrip vilket minskar risken att halka. Behöver du din sko snabbt och tryggt? Då ska du handla hos Footway! Vi har snabb leverans och fri frakt samt fri retur. Hos oss har du hela 180 dagars öppet köp.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
83969
FÅ KVAR
65027-D
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

165 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK