Skor

296 träffar

Polecat för ett aktivt liv

Polecat skor tillverkar bekväma skor för den aktiva. Sköna sandaler, sportskor och stövlar finns i de deras sortiment som har kollektioner för både dam, herr och barn.

Märkets utveckling och tema

Polecat sko gillar utomhuslivet och möjligheten att leva ett aktivt liv under årets alla årstider och väderförhållanden. Scavanti AB är företaget som distribuerar Polecats moderiktiga walkingskor, kängor och stövlar som passar väl för vårt nordiska klimat som både kan vara regnigt, snöigt och kallt. Outdoor-livet är märkets specialitet där funktionsdugliga detaljer och nya teknologier som softshell ingår tillsammans med en trendig design när skorna skapas. Polecat ligger i framkant gällande det senaste och i sneakerskollektionen finns många spännande och härliga färger. Varför inte lysa upp löparspåret med ett par orangea varianter eller shoppingturen med en ceriserosa modell? Dessa vattentäta skor som andas är sköna både på träning och till vardags.

Polecat skor är vind- och vattentåliga

Polecat softshell är en snygg walkingsko i bekvämt utförande som låter dig ta långa härliga promenader i rask takt. Skon är vattentät och har en hård, styv sula som ger bra stöd vid vandring på stig eller i en lite tuffare terräng. De går även bra att gå med på asfalt, som är ett hårdare underlag och därmed kräver lite mer dämpning. Softshell är ett skal i tre lager som gör skon vatten- och vindtät samtidigt som den låter din fot andas. Finns i ett stort urval av storlekar för damer och herrar, samt vissa juniorer som kan dra större storlekar. Polecat stövlar finns tillgängliga i barn och damstorlekar med olika utföranden. I den snygga Polecat Black håller du både modet och värmen. Med ett yttermateria i syntet och ett högt skaft med snörning passar skorna för den som vill vara välklädd till och från jobbet eller under en shoppingrunda på stan, men ändå hålla värmen.

Materialval i Polecats skor

Polecat skor är helt vatten- och vindtäta, vilket gör den perfekta som träningsskor både ute och inne. De låter samtidigt foten andas för att dina fötter känns fräscha. Sneakersmodellerna har en kombination av skinn och mesh och innersulan använder sig av ""memory foam"", ett material som kommer ihåg din fots passform och skon blir mer bekväm att bära eftersom den anpassar sig efter dig. Yttersulorna är tillverkade i gummi för att ge ett bra grepp även vid regn och undvika att du halkar på hala underlag. Walkingskorna är rejäla utan att upplevas som klumpiga och även i dem används ""memory foam"". Dessutom är plösen, eller tungan tillverkad i mesh för ökad ventilation.

Polecat skor online på Footway

Online på Footway hittar du mängder av kängor & boots av märket Polecat eller i något annat av våra hundratals märken. Eftersom alla våra skor finns i lager, har vi snabba leveranser så att du fort får hem dina beställda varor. Gå gärna in och läs vår blogg för att ha koll på de senaste trenderna och få smarta tips på hur dina skor kan hålla sig snygga längre. Beställer du från Footway erbjuder vi dessutom 180 dagars öppet köp och fri frakt.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
83969
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 5

296 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK